Alıntı Originally Posted by mustafacengiz Yazıyı Oku
Kayıtlı sermaye tavanı arttıracaz deselerde bu hisse gıdım gitmez. Bunu her şirket hemen hemen yapar. Aksini söyleyen beri gelsin. Ama bir GYO satışı olur bedelsiz yapacam der yada çok iyi bir bilanço acıklarsa o zaman hisseye yansır. Ben ilk defa sermaye tavanının artırılmasının iyi bir haber olduğunu ve hissenin pozitif etkileneceğini kutpo topiklerinde okudum. Cehalet almış başını gitmiş. Ne dersen de. Velhasıl o merakla beklenen bilanço günü geldiğinde de yeni mazaretler bulunur bu hisse için. Mesela ucuz denir ve gerçekten öyle. Bu fiyatlardan aşşağı doğru toplayıp UV beklersin o zaman yersin ekmeği yoksa gerisi hayal ürünü. Ama gelde anlat....
Güzel kardeşim. Herkesi eleştirmişsin, uzuncuyum yazmışsın)))
Bu hissenetin her hisse forumunda herkes uzuncu lakin bütün gün foruma yapışmış, 5 dakka da bir yorum yazılıyor))) uzun vadeci derken. Uzun vadeniz nedir? 5 yıl? 10 yıl? Heee bu kadar bekleyecekseniz forumda ne iş? Alın yatın. Neyse herkes uzuncu bu forumlarda)))
Bu arada güzel kardeşim borsadan anladığından eminmisin?
'' kayıtlı sermaye tavanı arttırıcaz deselerde hisse gıdım gitmez''
" ama bir gyo satışı olur bedelsiz yapacam der"
İyi güldüm akşam akşam.)))
Bedelsiz için kayıtlı sermaye tavanını arttırması lazım.
Neyse konuları çorba etmişsiniz.
Kayıtlı sermaye tavanı izni, spk dan izin istemesi bürokrasiyi kısaltmak için. Genel kurullarda kavga döğüş olmasın diye, yetkiyi yönetim kurula isterler.
Neyse okuyun araştırın çalışın biraz)))
Ali cengiz kardeş, kütpo adamı yorar. Şimdi burda böyle yazarak ky nin hakkını mı savunmuş oluyosun)))
Bizim ky miz efsanedir. Birden 12 ye giden sasa da bile zarar eder. Bir yolunu bulur düşen hissede de çıkan hissede de zarar eder. Bırakın bu ky seviciliği ya da savunuculuğu işlerini herkes yolunda işte...

ASLAN