Sayfa 435/852 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. 2.95 üzeri 3.15 ve sonra 3.50 dirençleri var 3.50 üzeri boş ...

Acaba lot toplayabilmek için cuma kapanışa kadar sürpriz yapıp 3.50 üzerinde bir tavan gösterirler mi???

Madem beklenti büyük kimse satmak istemiyor neden daha büyük rakamlar olmasın. Yarın 3 üzeri Ne atıp öyle kapatırsa bir haftaya daha üst perdeden konuşabiliriz...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

2. [QUOTE=wetrein;1628449]Bir kaç sayfa okudum yorumları gerçekten çok komik şeyler yazılmış 12 ler filan zikrediliyor, hiç birşey bilmiyorsanız açın borsa şirketleri kottan nasıl çıkar okuyun 2,56 hesaplanmış zaten ilgili tebliğe göre, istersen satma, lütfen biraz araştırın kulaktan duyma bilgilerle yatırım yapmayın .

Tam bu zamanlar senin gibi arkadaşlar cikiveriyor..ve de hic birşey bilmiyorsanız diyip devamının da biraz araştırın kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapmayın diyerek...ironiii
    Hic birşey bilmiyormus 1-2 sayfa okumuş 2.56 fiyatmis araştırmış...hassas.......i..ee sen yatırım boyle yapiyorsan biz yatirmi yapmiyalim..

3. [QUOTE=lpö;1628655]
     Alıntı Originally Posted by wetrein Yazıyı Oku
    Bir kaç sayfa okudum yorumları gerçekten çok komik şeyler yazılmış 12 ler filan zikrediliyor, hiç birşey bilmiyorsanız açın borsa şirketleri kottan nasıl çıkar okuyun 2,56 hesaplanmış zaten ilgili tebliğe göre, istersen satma, lütfen biraz araştırın kulaktan duyma bilgilerle yatırım yapmayın .

Tam bu zamanlar senin gibi arkadaşlar cikiveriyor..ve de hic birşey bilmiyorsanız diyip devamının da biraz araştırın kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapmayın diyerek...ironiii
    Hic birşey bilmiyormus 1-2 sayfa okumuş 2.56 fiyatmis araştırmış...hassas.......i..ee sen yatırım boyle yapiyorsan biz yatirmi yapmiyalim..
    Ben yatırım falan yapmıyorum hassas..i..e sana. insanları yanlış yönlendirmeyin en mantıklı şeyi söylüyorum, kimseye al sat da demiyorum, al sana tebliğ http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...0131224-17.htm
    Oku burda yazıyor ne olacağı niye gocundun bu kadar sana yatırım yapma mı dedim?
    Senden önce sallayan vatandaş da aynı tavırda merak etme 1-2 sayfadan fazlasınıda okudum, kottan çıkma dışında başka birşey varmı diyede baktım, hiç bir şey yok, ister al ister sat ister tut ama insanları yönlendirme.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. [QUOTE=wetrein;1628662]
     Alıntı Originally Posted by lpö Yazıyı Oku

Ben yatırım falan yapmıyorum hassas..i..e sana. insanları yanlış yönlendirmeyin en mantıklı şeyi söylüyorum, kimseye al sat da demiyorum, al sana tebliğ http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...0131224-17.htm
    Oku burda yazıyor ne olacağı niye gocundun bu kadar sana yatırım yapma mı dedim?
    Senden önce sallayan vatandaş da aynı tavırda merak etme 1-2 sayfadan fazlasınıda okudum, kottan çıkma dışında başka birşey varmı diyede baktım, hiç bir şey yok, ister al ister sat ister tut ama insanları yönlendirme.

SATMIYORUZ KARDEŞ BAŞKA KAPIYA ZARARSA BİZİM SEN TASALANMA
    " Hedefine ulaşamadığında yapman gereken hedefe giden yolu değiştirmektir, hedeften vazgeçmek değil."

5. Selamlar;

Önceki grafiğimizin güncel hali;

https://invst.ly/6hlix

2,82 seviyesi iç içe oluşan formasyonlardan yükselen üçgenin direnç noktası idi. Dünkü hareketiyle bu direnci kırmış gözüküyor. 3,05 seviyesinden sonra yükseliş kalıcı hale gelebilir der grafik..!

Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..!

6. [QUOTE=wetrein;1628662]
     Alıntı Originally Posted by lpö Yazıyı Oku

Sivrisinek gibisin yatırım yapmiyorsan işin ne burada..ki istersen satma diyerek yatırım tavsiyesi veren sivrisinek mi.. bizde sana alma satma demiyoruz ...1-2 sayfa ve fazlasini okuman kulakdan dolma bilgi olur ...yanlış bilgi ediniyorsun ...12 olmayabilir ama 2.56 cepte egerki sen bu sirketin satış sürecini biliyorsan ben gocunurum...hem gocunma hassas ivmee orası ...tam şuanda bulunduğumuz nokta...

7.  Alıntı Originally Posted by borsamagduru Yazıyı Oku
    Selamlar;

Önceki grafiğimizin güncel hali;

https://invst.ly/6hlix

2,82 seviyesi iç içe oluşan formasyonlardan yükselen üçgenin direnç noktası idi. Dünkü hareketiyle bu direnci kırmış gözüküyor. 3,05 seviyesinden sonra yükseliş kalıcı hale gelebilir der grafik..!

Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..!
    Elinize sağlık sn borsamağduru. Sanki burda bi tobo da yaptı kipa.

8. Bahsettiğim oluşum 2,95 üstünde 50 kruş marj var... yaparmı bekleyip göreceğiz...

Sayfa 435/852 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •