Düzeltmeler saglıklıdır...svg
Düzeltmeler saglıklıdır...svg
@karahanager
Hisseye 2,80 li fiyatlardan giren arkadaşlar sakın ha sakın yangın tayfanın gazına gelmeyin büyük olasılıkla kısa vadede bu hissede kara geçeceksiniz. Ancak eğer bu hisse hakkında en ufak fikriniz olmadan sadece ve sadece uçacak kaçacak söylentileri ile geldiyseniz size tek tavsiyem, değil silverden rica ediyorum kendi iyiliğiniz için borsadanda çıkın.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Sayın knox müsaitmisiniz ?
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
hedeflenen cirolar bir gerçekleşsin...o vakit rallinin olup olmayacağını hep birlikte görürüz...tabi hisseler bir anda çıkmaz...arkadaşımız yataştan paylaşım yapmış idi...hep düzeltme yapa yapa çıkmış yataş...arkadaşlar burada güzel de bir hesap yapmış idiler ...1 milyar tl ciro ve %8 net kar marjı ile hissenin olması gerekn fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 20 tl nin üzeri olarak bulmuşlardı...
bunların gerçekleşmesi için ciroları ve karları çok yakından takip etmek gerekiyor...eğer gerçekleşmiyorsa o vakit biz de silverline ile olan bağımızı koparmasını biliriz...sonuçta göbekten bağlı değiliz...istediğimiz zaman sen yoluna biz yolumuza deyip bu aşkı bitirebiliriz...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
pasta paylaşabilecek arkadaş vamıdır acep , yatırım finansman ne yapıyor bir görebilsek........
abooo silverline nötr olmuş...artıya da geçerse tadından yenmez...böylece düzeltmede kısacık sürer...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bugün 2.90 kapanış bekliyorum inşallah.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
http://www.finansq.com/silverline-ankastre.html
ne zamana ait olduğunu bilmediğim bir yazı gördüm internetten...silverline ile ilgili çok güzel bilgiler var...
bazılarını burada kesip yapıştırayım...
Bugün 38’ine kendi markasıyla olmak üzere 73 ülkeye ihracat yapan şirket son beş yıldır cirosunun yüzde 50’sini ihracattan elde ediyor. Laçin, “Kendi markanızla ihracat yapmak çok zor çünkü dünyanın en iyi ürününe sahip olsanız da markanızın gücü, karizması ya da bilinirliği yoksa satamazsınız†diyor ve ekliyor: “Ama Almanya ve Danimarka pazarlarında elde ettiğimiz yerle bunu kırdık.†Zaten en fazla ihracatı Rusya, Almanya, Fransa, Kuzey Irak, Fas, Azerbaycan, Gürcistan’a gerçekleştiren şirketin en başarılı pazarı Danimarka. Yurtdışındaki 2 bin 500 dağıtım noktasının 250’si bu ülkede bulunuyor ve pazarın yüzde 10’una hakimler.
Yer İmleri