Hocam 1.40 civarı dağıtılacak temettü döneminde hissenin değeri ne olacak kimbilir. Yaraya merhem olmama ihtimali de var. Bu da bizim basiretsizliğimizden
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam 1.40 civarı dağıtılacak temettü döneminde hissenin değeri ne olacak kimbilir. Yaraya merhem olmama ihtimali de var. Bu da bizim basiretsizliğimizden
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O bu değilde Denizbank’ı kaçırdık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
adamın sundugu beklentıye bak temeetuymus 1.40 2 bın lotta 320 tl temetı verır bu fıyata bankada 312 tl verıyor gaz verıp durmayın zaten bogazına kusana kadar paraya boguldunuz yetmıymu
Hacimli işlemlerle 21-22 civarına kalkıp,daha sonra buralara nispeten hacimsiz düşmüş,alıcı gelince hemen 18 üstüne atar bu hisse...
Kişisel görüşüm...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
nıye bır tek yabancı lot almıyoo bunu bırı acıklasın
5 ıs gunu dusen hısse mutlak tepkı verırdı aha yazın buraya bungun 15 gorcek 17 den alanlar aksam ne yapcak gorcez
ben AKP ye verdim oyumu bugüne kadar heryerdede savundum asla CHP ye vermem ama bundan sonra oyum MHP'ye
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri