Arama sonucu : 5518 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    447 bin lot'u kaldıracak babayiğit aranıyor.. Alooo nerdesin....
    Uzaklarda arama,,legenda,sen ve ben...ben dünden beri destek atıyorum zaten....
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Uzaklarda arama,,legenda,sen ve ben...ben dünden beri destek atıyorum zaten....
    hocam kendi satışı olduğuna eminim , son çırpınışları.. 27 gün var genel kurula, bizim elimiz kolumuz bağlı olsa da Genel kurulda hesap soracak biri olcak inşallah...
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

3.  Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    hocam kendi satışı olduğuna eminim , son çırpınışları.. 27 gün var genel kurula, bizim elimiz kolumuz bağlı olsa da Genel kurulda hesap soracak biri olcak inşallah...
    Bu kadar alış satış oluyor takaslar hep aynı. Bir yerden satış bir yerden alış yapıyorlar gibi. Marbaş baş aktör rolün de. Garantinin alımları olmasa buralar da tutamazlar. Karşılığını görmese bu kadar kolay satışa basamaz.. Tabana da çakamadılar malı kaptıracağız diye sanırım..

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bu kadar alış satış oluyor takaslar hep aynı. Bir yerden satış bir yerden alış yapıyorlar gibi. Marbaş baş aktör rolün de. Garantinin alımları olmasa buralar da tutamazlar. Karşılığını görmese bu kadar kolay satışa basamaz.. Tabana da çakamadılar malı kaptıracağız diye sanırım..
    Üstad bugün çılgının biri tavana 500 bin alış girseydi bu satışların büyük çoğunluğu silinirdi...bırak 500 bin lotu 100 bin ile tavan olurduk..o da KY satışıyla, tabi bu kadar satış varsa KYden... alış kademesi az gibi görünüyor ama Normal şartlarda bu miktar alış girilmesi bile ESEM için fazla...
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

5.  Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Üstad bugün çılgının biri tavana 500 bin alış girseydi bu satışların büyük çoğunluğu silinirdi...bırak 500 bin lotu 100 bin ile tavan olurduk..o da KY satışıyla, tabi bu kadar satış varsa KYden... alış kademesi az gibi görünüyor ama Normal şartlarda bu miktar alış girilmesi bile ESEM için fazla...
    Oluşan hacim ve alış satış emirleri olağan dışı hareketler ESEM için..O yüzden bu durumun bir nedeni olduğu kesin. İnşalalh ky dan yana olur bu durum..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •