Sayın Cautionary bazıları dünya borsalarında ve de bizim borsada düzeltmeler bekliyor.. Sizin ve diğer arkadaşların öngörüsünü merak ediyorum.. Ve eğer sizde böyle bir düzeltme bekliyorsanız hisse alımı için uygun zaman mı ? Mevcut hisseleri nakite mi döndürmek gerekir ?
Tmpol'a soyle yuzeysel bi baktim.
Bundan uvy olmaz sonucuna vardim.
Egeen maliyetini bilmemekle beraber karli bir sirket, bedelsiz beklentisi de var bu beklenti kagidi canli tutuyor.
Temettu de veriyor, sahibini pek begenmesem de tutulabilir, tasinabilir olarak goruyorum.
Ev almak diger yatirimlarda insana huzur ve sabir verir ama evi de tum omrunu borc odeyerek gecirtmeyecek sekilde, yetenin minimumunu almak lazim. Bu nedenle ev alinmali, su an uygun zaman mi bilemiyorum sanki degil gibi geliyor bana.. Piyasanin biraz daha geri gelebilecegini saniyorum.
Ama bu arada faizler artarsa evin dusen maliyeti kredi faizleri nedeni ile artmis olur.
Ev bir ihtiyacdir, yatiirim degildir.
Ihtiyaci en dusuk maliyetle karsilamak amacimiz olmalidir.
Basligin tamamini okudugun icin diger konulara girmek istemiyorum.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bir sorum daha olacak.
Tmpol'de zararım var ama başlığı okuduktan sonra ben de güvenmediğim için ayrılmak istiyorum. Zira zararım var. Bu zararı bekleyerek mi telafi etmek lazım yada zararın neresinden dönülse kardır deyip direk ayrılmak mı uygundur. Son karar benim olacak tabi ama sizin de fikriniz ve tecrübeleriniz önemli benim için.
Sn. Tovbekar,
Uyarınız için teşekkür ederim. Aslında çok önemli bir konu ancak insan yaşamayınca etrafında şahit olsa bile kendi başına gelmeyeceğini düşünüyor.
Bu konuda diğer hesapların da kendi üzerimde olması bu konuyu biraz dengeliyor. Böyle durumlara düşmeyiz umarım.
Tekrar teşekkürler, uyarınız için.
Yer İmleri