Artan

74,80 10 13:55
22,22 10 13:55
14.980,00 9.99 15:25
159,70 9.99 15:31
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 15:33
28,28 -8.66 15:32
90,15 -8.48 15:33
539.997,50 -7.71 13:55
151,80 -7.33 15:32
Azalan Hisseler

İşlem

11.142.348.362,92 15:33
7.472.712.273,50 15:33
7.128.910.212,80 15:33
6.515.658.354,50 15:33
6.285.380.348,54 15:33
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Günaydın,

İlk yazım aralarda kaldı sanırım

Özellikle değerli büyüklerimin yorumlarını duymak çok isterim. Sn.@ctugrul, Sn.@dudu ve Sn. @cauti

Bütün sayfaları da 2 haftada anca okuyabildim.

Teşekkürler.
    Tmpol'a soyle yuzeysel bi baktim.
    Bundan uvy olmaz sonucuna vardim.
    Egeen maliyetini bilmemekle beraber karli bir sirket, bedelsiz beklentisi de var bu beklenti kagidi canli tutuyor.
    Temettu de veriyor, sahibini pek begenmesem de tutulabilir, tasinabilir olarak goruyorum.
    Ev almak diger yatirimlarda insana huzur ve sabir verir ama evi de tum omrunu borc odeyerek gecirtmeyecek sekilde, yetenin minimumunu almak lazim. Bu nedenle ev alinmali, su an uygun zaman mi bilemiyorum sanki degil gibi geliyor bana.. Piyasanin biraz daha geri gelebilecegini saniyorum.
    Ama bu arada faizler artarsa evin dusen maliyeti kredi faizleri nedeni ile artmis olur.
    Ev bir ihtiyacdir, yatiirim degildir.
    Ihtiyaci en dusuk maliyetle karsilamak amacimiz olmalidir.
    Basligin tamamini okudugun icin diger konulara girmek istemiyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Tmpol'a soyle yuzeysel bi baktim.
    Bundan uvy olmaz sonucuna vardim.
    Egeen maliyetini bilmemekle beraber karli bir sirket, bedelsiz beklentisi de var bu beklenti kagidi canli tutuyor.
    Temettu de veriyor, sahibini pek begenmesem de tutulabilir, tasinabilir olarak goruyorum.
    Ev almak diger yatirimlarda insana huzur ve sabir verir ama evi de tum omrunu borc odeyerek gecirtmeyecek sekilde, yetenin minimumunu almak lazim. Bu nedenle ev alinmali, su an uygun zaman mi bilemiyorum sanki degil gibi geliyor bana.. Piyasanin biraz daha geri gelebilecegini saniyorum.
    Ama bu arada faizler artarsa evin dusen maliyeti kredi faizleri nedeni ile artmis olur.
    Ev bir ihtiyacdir, yatiirim degildir.
    Ihtiyaci en dusuk maliyetle karsilamak amacimiz olmalidir.
    Basligin tamamini okudugun icin diger konulara girmek istemiyorum.
    Syg,
    Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bir sorum daha olacak.

Tmpol'de zararım var ama başlığı okuduktan sonra ben de güvenmediğim için ayrılmak istiyorum. Zira zararım var. Bu zararı bekleyerek mi telafi etmek lazım yada zararın neresinden dönülse kardır deyip direk ayrılmak mı uygundur. Son karar benim olacak tabi ama sizin de fikriniz ve tecrübeleriniz önemli benim için.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku

Tmpol'de zararım var ama başlığı okuduktan sonra ben de güvenmediğim için ayrılmak istiyorum. Zira zararım var. Bu zararı bekleyerek mi telafi etmek lazım yada zararın neresinden dönülse kardır deyip direk ayrılmak mı uygundur. Son karar benim olacak tabi ama sizin de fikriniz ve tecrübeleriniz önemli benim için.
    Ben hayatta cesur kararlar almak gerektigini savunanlardanim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku

Bu Hisse konusunda bilgim yok. Ama uzun vade tutulabilecek güven duyduğunuz bir hisse değilse zararın neresinden dönülse kardir diyorum. Ben sattım gitti psikolojisi kötüdür, bu nedenle kademeli satın derim...üçte biri şimdi, kalan iki payı da Yukari ya da asagi %5 hareket edince,

Piyasanın geneli icin yurt dişi öncülüğünde bir gevşeme beklentim var. Ama uzun vade portföy deki kağıtları satmıyoruz, sadece alım icin çok aceleci olmayabiliriz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •