Sayfa 348/459 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon
Arama sonucu : 3670 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. Grafiğe göre ilk direnç 1,36 ama büyük ihtimal açılış o seviyeler civarı olacağından geçmek için çok zorlanacağını sanmıyorum.
    Asıl kritik nokta 1,50 Tamam mı devam mı kararı o noktada belli olacak. Eğer 1,50 geçilebilirse çıkış daha hacimli ve daha sert olacaktır. Ben şahsen maliyetimi (1,42) geçtikten sonra 3 basamak geride stoploss olarak takip edicem. İnşallah 2 tl ve üzeri olanlarda zararlarını kurtarabilirler. Bu arada yeni girmeyi düşünenlerde çok dikkatli olmalı fazlaca küçük yatırımcı girişi hem yeni girenlere hemde zararda olup bekleyenlere zarar verecektir.

2.  Alıntı Originally Posted by PARDUS16 Yazıyı Oku
    Grafiğe göre ilk direnç 1,36 ama büyük ihtimal açılış o seviyeler civarı olacağından geçmek için çok zorlanacağını sanmıyorum.
    Asıl kritik nokta 1,50 Tamam mı devam mı kararı o noktada belli olacak. Eğer 1,50 geçilebilirse çıkış daha hacimli ve daha sert olacaktır. Ben şahsen maliyetimi (1,42) geçtikten sonra 3 basamak geride stoploss olarak takip edicem. İnşallah 2 tl ve üzeri olanlarda zararlarını kurtarabilirler. Bu arada yeni girmeyi düşünenlerde çok dikkatli olmalı fazlaca küçük yatırımcı girişi hem yeni girenlere hemde zararda olup bekleyenlere zarar verecektir.
    Bence gaplı açar 1.36 civarı açılış bekliyorum.. İnşallah sonrasında da1.50 geçer.. Büyük gün ve heyecan verici olacak..

3. Çıkışlarını nerdeyse 1 haftada varacağı yere varmis...kimbilir iki haftaya 2 bile olabiliriz....defter değeri 2.80 ve 2.50 den gelmiş bir kağıt var...endeks taa nerde...onumuz yaz...zor yılı atlattık..pkk bitiyor evel ALLAH...

4. açılış 1,36 olsa ne iyi olur. dün atladığı kademeler var.. ya açılışta yada gün içerisinde 1,25 yada 1.22 ye dönebilir...
    bugün pek ümitli değilim...
    ama kağıttan ümitliyim....

yapabilen varsa bugün tam trade günü.....

kesinlikle ytd......

5. Inerkende çok kademe atladı...ve 1 e kadar düştü...cikarkende atlasım...zirveye gitsinde düzeltmede yapar onu....y.t.d..

6. 1.29 acilis yorumlariniz nedir

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by alitas46 Yazıyı Oku
    açılış 1,36 olsa ne iyi olur. dün atladığı kademeler var.. ya açılışta yada gün içerisinde 1,25 yada 1.22 ye dönebilir...
    bugün pek ümitli değilim...
    ama kağıttan ümitliyim....

yapabilen varsa bugün tam trade günü.....

kesinlikle ytd......
    dediğim gibi olacak...ytd...

8. 1,22 ye kadar gevşeyebilir..... kytd....

Sayfa 348/459 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •