Sayfa 59/213 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 465 - 472 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1. Bende rica etsem lidfa yorumu alabilirmiyim

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. DESPC,

Kısa vade de bir yükseliş trendine girmiş gibi (yeşil bantlar). 4,44 önemli bir direnç buranın üzerine çıkarsa 4,55, 4,62 ve 4,77 bantlarına hareketler olabilir. 4,30 aşağıda önemli bir destek. yükselişin sürmesi için buranın üzerinde kalması gerekir. 4,10 aşağı kırılırsa bu yükseliş trendi bozulur. ytd. kendi görüşümdür.

ODAS,

odas beğendiğim bir hisse diyebilirim. aralıktan bu yana güzel bir trendde bence ve son zamanlarda kısa vadede de sert bir yükseliş trendinde. 10,19 üzerinde kaldığı sürece 10,66 ve 11,08 bantlarına hareketler olabilir. 10,19 aşağı yönlü kırılırsa 9,97 kısa vadede ki sert yükselişin bozulmaması için önemli destek diye düşünüyorum. 10,19 üzerinde yeni zirveler gelebilir gibi. uzun vade için bilançoyu da iyi bir incelemek gerekir diye düşünüyorum.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

3.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Bende rica etsem lidfa yorumu alabilirmiyim

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    LIDFA,

Cgrubu bir kağıt bilançosunu ve şirketi iyi incelemenizi tavsiye ederim. mart başından bu yana bir düşüş trendine girmiş. bu trendden çıkabilmesi için 5,57 bandını kırmalı ve üzerinde kalmalı diye düşünüyorum. 5,57 üzerinde 5,76 ya doğru hareketler olabilir. aşağıda 5,08 bandı önemli bir destek gibi duruyor. buralara gevşemeler olabilir. ytd.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

4. Rica etsem vesbe yorum alabilir miyim

iPhone aracılığıyla gönderildi

5. hcm YGYO kısa AKGRT orta vade grafik bakabilirmisin.şimdiden teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by M_kaya Yazıyı Oku
    Rica etsem vesbe yorum alabilir miyim

VESBE uzun vade için burada bir yorum vardı. bir göz atmanızı tavsiye ederim. eğer daha kısa vade düşünüyorsanız bakarız tekrardan.

7.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    VESBE uzun vade için burada bir yorum vardı. bir göz atmanızı tavsiye ederim. eğer daha kısa vade düşünüyorsanız bakarız tekrardan.
    Evet kısa vade şimdiden tşk ederim

8. isdemir için ben de bir grafik rica etsem...

3310 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 59/213 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •