Sayfa 351/761 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1.  Alıntı Originally Posted by kiliTTasi Yazıyı Oku
    Şahım stilettoların kırmızısı da çok şıktır eminim [emoji1]

Kırmızısız günümüz olmasın.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    kirmizi cok ozel gunler icin..
    Siyahinda ayri bir asaleti var.
    derimod instagramda 5000 like almis siyah asil efsane var

cok begendim..

sevgililer gununde 50 bin satmamiz gerekli..

begenilmiyecek bir hali var mi?

suet ve rugan ayni renkte bu kadar mi uyumlu olur.. sanaat burda iste..!

Screenshot_20180201-215914.jpg
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2. Screenshot_2018-02-01-19-23-49.jpg
    Gercekler budur...borsa sanal bi kumar degilse gercekler ergeç fiyatlaniyrsa derimodun er geç ederini bulacağina inaniyoruz..

3.  Alıntı Originally Posted by borsamagduru Yazıyı Oku
    Saatlik te yükselen üçgen formasyonu belirgin hale gelmiş. Bugün yarın tahta yapıcının karar verip çalıştırması durumunda Cuma ya kadar hedefe yönelmesi gerekir der grafiği..!

Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla;

https://invst.ly/6h5pt
    Hocam bu grafıgınızde hedef fıyat 16.15 lerı gosterıyordu. 16 dan sonrası ne olur , bır yorumunuz var mı?

Bugün ki kapanış değerine göre piyasa değerimiz 80 milyon öz sermayemiz 43 milyon pd/dd yenice 1.81
    Bedelsiz potansiyeli 100 de 880 olmuştur. Sayın acemşah bu sene bedelsiz verme durumu var mı ?

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5.  Alıntı Originally Posted by inhibitor Yazıyı Oku
    Hocam bu grafıgınızde hedef fıyat 16.15 lerı gosterıyordu. 16 dan sonrası ne olur , bır yorumunuz var mı?
    Gözünüzden de hiçbir şey kaçmıyor sn. inhibitor

Harekete başlayacağı andan hedef seviyesine hangi gün ulaşacağına dek neredeyse denk getirmişiz! Güzel tesadüf..

Gelelim sorunuzun cevabına:

Bendeki grafikler bu seviyelerden özelikle kısa vade girecek arkadaşların son derece dikkatli olması gerektiğine vurgu yapar. İndikatörler çok ısındı. Böyle giderse motor hararet yapabilir. Olur da daha önce tahmin yürüttüğümüz 16 seviyelerine ulaşırsa düzeltme gelme ihtimalini göz önünde bulundurun da der!!

Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..!

Aayın acemşah derimod 2017 6 ve 9. Ay bilançolarında aceba neden zarar yazmış?

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

7. HİSSE YÜKSELİRKEN HERŞEY TOZ PEMBE .ky NİN ÇOK DİKKATLİ OLMASI LAZIM.
    BU YÜKSELİŞİN ARKASINDA BİR HABERMİ VAR
    KLASİK SPEC HAREKETİMİ.
    SAKIN BANA KIZMAYIN.YILLARCA DERİMODDA OYNADIM.SEANS SALONLARINDA BENİ DERİMODCU OLARAK BİLİRLERDİ.ELEKTRONİK ORTAMDA YOKTU.TAHTALARA YAZILIRDI EMİRLER.
    BİR DEFASINDA HİSSE BEDELLİ BÖLÜNDÜ TEMETTÜ ÜZERİNDE.ESKİ VE YENİ DİYE İKİ SENET VAR .30 KURUŞ TEMETTÜ VERECEK ESKİSI 6,5 KÜSUR YENİSİ 4.2 LİRA.ÇOK TUHAF .GİTTİM YENİ ALDIM.ARACI KURUMUMLARI ARADIM BU TUHAFLIK NEDEN.YOKSA BİLMEDİĞİM DURUMMU VAR.BİR GÜN SONRA TEMETTÜ DAĞİTILIP HİSSELER BİRLEŞECEK.KİMSE CEVAP VEREMİYOR.TÜM PORTFÖY YENİDE.ARACI KURUMDALKİ ARKADAŞLARI UYARIYORUM ALIN DİYE.HEPSİ BAKIYOR.BİRGÜN SONRA HİSSELER BİRLEŞTİ FİYAT 6,2 %50 DEN FAZLA KAR.SPEC GÖTÜRDÜ 7 .0 LERE.YIL 1998 .SONRASI MALUM ÇAKTILAR.DERİMODU OLANLAR ÇOK DİKKAT ETSİN .NEREYE GİDECEĞİ BELLİ OLMAYAN BİR HİSSEDİR.BİLANÇO ÖNCESİ BU HAREKET! ZARAR BİLE AÇIKLAYABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.açıklarsa ne olur valla yukarı götürürlerse hiç şaşırmam.Derimod bu sağı solu hiç belli olmaz.Yıllardır elinde tutan varsa bilir.AL SAT YAPMAMIŞSANIZ HEP ZARARDASINIZ DEMEKTİR.ZAİM BEYDEN KURUŞ KAPMAK ÇOOOK ZOR.19993-2006 ARASI BIKMADAN AL SAT YAPTIĞIM HİSSEDİR.BANA HİÇ ZARAR ETTİRMEDİ.UMARIM HEPİNİZ KAZANIRSINIZ.

8.  Alıntı Originally Posted by borsamagduru Yazıyı Oku
    Gözünüzden de hiçbir şey kaçmıyor sn. inhibitor

Harekete başlayacağı andan hedef seviyesine hangi gün ulaşacağına dek neredeyse denk getirmişiz! Güzel tesadüf..

Gelelim sorunuzun cevabına:

Bendeki grafikler bu seviyelerden özelikle kısa vade girecek arkadaşların son derece dikkatli olması gerektiğine vurgu yapar. İndikatörler çok ısındı. Böyle giderse motor hararet yapabilir. Olur da daha önce tahmin yürüttüğümüz 16 seviyelerine ulaşırsa düzeltme gelme ihtimalini göz önünde bulundurun da der!!

Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..!
    Teşekkür ederim Borsamagduru

Sayfa 351/761 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •