Sayfa 165/211 İlkİlk ... 65115155163164165166167175 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Varant 24

1. ulusal 30 da satım varantlatının zamanı geldi kanımca.sizce ?

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Dun eregli alim mart sonu vadeli 11.50 kullanim fiyatli erikn almistim 21 den simdi 24den ustune biraz daha ilave ettim.10.13 uzeri 20 ye gider 38 ustunde kapanislar guven verir kagitta 10.60 ustu ucuz olur saldirilar baslar alti pahali ustu ucuz olur kanaatimce. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir gecen hafta alip karla sattigim thikm elimde tutsaydim %60 di karim kacirdim onu ama bunu birakmam :D

Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir. Kendi riskim ve kendi dusunceleeimdir.

....

3. Sabancı halka arzı sonrası sabancı varantları avantajlı olabilir. Ben de bunu yazayım, tuzum bulunsun
    Milliyetçilik, milleti olmayanlar için faşizmdir

http://www.hisse.net/topluluk/showth...53#post1076653

Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
    Dante gibi ortasındayız ömrün.
    Delikanlı çağımızdaki cevher,
    Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
    Gözünün yaşına bakmadan gider.

5.  Alıntı Originally Posted by Sehzade Yazıyı Oku
    Dun eregli alim mart sonu vadeli 11.50 kullanim fiyatli erikn almistim 21 den simdi 24den ustune biraz daha ilave ettim.10.13 uzeri 20 ye gider 38 ustunde kapanislar guven verir kagitta 10.60 ustu ucuz olur saldirilar baslar alti pahali ustu ucuz olur kanaatimce. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir gecen hafta alip karla sattigim thikm elimde tutsaydim %60 di karim kacirdim onu ama bunu birakmam :D

Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir. Kendi riskim ve kendi dusunceleeimdir.

....
    Eregli utandirmadi Allah a sukur 27 den de ilave edildi ortalama maliyet 22.7 filan. Belki biraz daha artirabilirim duruma gore. Bol kazanclar. Yarin devam.

....

6.  Alıntı Originally Posted by MUTANT Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar iş bankasından döviz alım /satım varantı alsam stopaj uygulanıyor mu?
    Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
    Evet, uygulaniyor.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    duyarlığına bakın. kf si çok aşağıda kaldıysa duyarlılığı düşüktür.
    Aynen, her gun bir kurus zaman degerinden dolayi deger kaybi oluyor. Ben her ne kadar vade sonuna daha bir ay var diyip kendimi rahat hissederken fena girmisti bana.
    O yuzden ben bu varanti artik sadece gun ici al sat icin kullaniyorum.

Gecen Cuma’dan Pazartesiye bende ayni sikintiyi yasayip siki bir zarar etmistim.
    Syg

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Dow jons resmen çökmüş domino etkisi yaparmı.Umarım küresel düzeltme başlangıcı değildir.

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 165/211 İlkİlk ... 65115155163164165166167175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •