Sayfa 296/1049 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Amazonun VP'si boyle bir talep yok dedi. Trademarkini korumak icin aldigi domainlerden bu spekulasyonu yapiyorsunuz. Ayrica nerde bunun talebi olacakmis, Amerikada Ingiltere'de coinbase'e para yolladigin zaman banka hesabini kapatiyor (butun uyusturucu muptelalari, sahtekarlar, para aklayanlar, pedofiller dolu diye). Stripe talep yok diye kapadi bitcoini.

Benim teknoloji konusunda uzman parali tanidiklarim gidecegini bilmelerine ragmen 50 dolarken bulasmadi mt. gox'tan sonar. Devletlerin takip listelerine girmemek icin.

Onu bunu bosver, sen once affiliate linklerini kaldir forumdan. Forum kurallarina aykiri bu.
    ne spekulasyonu birader?

bitcoin bu dedik bir cikar bir iner dedik sn secbul bitcoini uzun suredir takip ediyor ve burada paylasmakta gorduklerini.

daha onceki cikis dalgaboylari ve sert dususlerin yaninda su anki dusus daha birsey degil diyor hatta 2 binlere dusebilecegini

soyluyor.

ben ne bitcoin aldim nede sattim , 3 bes liradan 3yuz besyuz liradan almadigim bitcoini bu saatten sonra zaten almam.

ben amazon bitcoin kullanacak demedim , kullanma ihtimali var dedim.

bakiniz bu htimal niye var.amazonu ceo gecen yil sonbaharda su anda yeterince talep olmadigini soyluyor bu yuzden bitcoin

kullanmaya baslamiyoruz diyor,

bu ne demektir yeterince talep olursa kullanabiliriz anlamina gelir.

kaldi ki dunyada olup biten kriptolari yasaklamak degil regulasyon adi altinda her ulke soyle yada boyle bu isi bir duzene

baglamak istiyor, kazanclari vergilendirmek istiyor.

mesela Turkiye mali yonetimi, bitcoine bir ad ariyor su anda digital paramidir yada emtiamidir diye ve bunun muhtemelen

emtia diye adlandirilacagi ve 24 bin tl uzeri kazanc varsa vergilendirilecegi konusuluyor.

Dolayisiyla regulasyonlarin isi sonlandirmasi degil bir duzene baglamasi beklenmelidir degil mi?

birde paylasilan linklerde kimseye mal pazarlanmiyor icosu yapilmakta olan coinlerin

verecegi hediyeler paylasiliyor. vatandas hediye , bedava coin kazanacak, niye

yasak olsun , niye forum kuralina aykiri olsun? kaldiki , sadece uyelikle ucretsiz hediye coinler diye baslibasina

bu sitede bir topik var ve dunya kadar paylasilan link.

size zarari nedir millet bir siteye uye olup bedava coin kazanirsa?

https://www.cnbc.com/2017/11/01/amaz...-ethereum.html

https://www.youtube.com/watch?v=CkMD3VaStAo
    Son düzenleme : Yatirimciali; 04-02-2018 saat: 13:25.

Dolarda onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ha, bizim John McAfee 2020'ye kadar 1 milyon dolar olacak dedi diyorsaniz... onu bilemem ama.

Adamin Belize'den villasindaki meth labinda komsusunu oldurdukten sonra ormanlardan 1,000 km Guatelama'ya kacisinin hikayesini de bir okuyun derim Belki ipucu verir akil durumu hakkinda

Ayrica bunu borsa ile karsilastirmak dogru degil. Dogru duzgun hangi hisseye yatirim yapildi da para kaybedildi? Onu da yatirim yapmak yerine kumara dokmussunuzdur, gunde %20 giden gozalti kagitlari seklinde seciyorsunuzdur, ondan bir turlu tutmuyor.
    kendi hayal dunyandaki seyleri kendine sakla,

mac kafenin yada mankafanin ne dedigi

kimin kumarci oldugu kimin gozalti pozarcisi oldugu senin yorum yapacagin isler degil, akil yurutecegin seyler degil,

isine bak sen.

Dolarda onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

3. neyse sultanim 1. Krokodil burada sabah 5.40 artik uyku zamani coktan gecti ama yinede biraz uyumali.
    size bol muhabbetler

4.  Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    neyse sultanim 1. Krokodil burada sabah 5.40 artik uyku zamani coktan gecti ama yinede biraz uyumali.
    size bol muhabbetler
    amerikadamısınız? şu benim BCPT sorarmısınız.yaşarmı deyü...ahahahhaha

sevgiler saygılar..gud sliping..)))

5.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    amerikadamısınız? şu benim BCPT sorarmısınız.yaşarmı deyü...ahahahhaha

sevgiler saygılar..gud sliping..)))
    vazgeçtim sormayın..sonra adınız masona çıkmasın...BLOCK MASON PROTOKOL...)))

benim için problem değil masonda olurum leon da..yeterki ücrette pardon dolarda anlaşalım....ahahhahahahahahaha

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,208
    Blog Entries
    1
    Sanal coin versiyon 1 yani Bitcoin.. Sonra gelen Sanal coin versiyon 2 Etheriumu da kaçıranlar ama ucundan kıyısından burayı merak edenler..Merak etmeyin henüz BENCE çok rahat yangınca kullanabileceğimiz herkesin kabul edeceği bir sistem henüz yokkkkkk.
    Bitcoin MSDOS, Etherium Windows 3,0-3.1 gibi duruyor..Şuan ne msdos kaldı ne windows 3.1 Ama altyapıyı onlar sağladı..Fikir onlardan çıktı..Şimdilerde ne var Android ve IOS....BTC ve ETH şu an dinazor gibi...Bir şey kaçmadı...Burayı takip etmeye devam edin...Yatırımlık bir şey yok henüz (BENCE)...net balonu patlaması gibi bir süreçten geçiyoruz..Yahoo lar Excite lar bitiyor..Facebook, Tweeter yok henüz ortada..RELAX...

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7. 👍👍👍👍

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Sanal coin versiyon 1 yani Bitcoin.. Sonra gelen Sanal coin versiyon 2 Etheriumu da kaçıranlar ama ucundan kıyısından burayı merak edenler..Merak etmeyin henüz BENCE çok rahat yangınca kullanabileceğimiz herkesin kabul edeceği bir sistem henüz yokkkkkk.
    Bitcoin MSDOS, Etherium Windows 3,0-3.1 gibi duruyor..Şuan ne msdos kaldı ne windows 3.1 Ama altyapıyı onlar sağladı..Fikir onlardan çıktı..Şimdilerde ne var Android ve IOS....BTC ve ETH şu an dinazor gibi...Bir şey kaçmadı...Burayı takip etmeye devam edin...Yatırımlık bir şey yok henüz (BENCE)...net balonu patlaması gibi bir süreçten geçiyoruz..Yahoo lar Excite lar bitiyor..Facebook, Tweeter yok henüz ortada..RELAX...
    Syn secbul bizim hesap ne zaman artiya geçer öngörü paylaşır mısın (: nebl

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 296/1049 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •