Konumuzla pek ilgisi yok ama burada da buna benzer bi güzelleme görmüştüm, köşe yazısında da bi versiyonu var diye paylaşayım dedim...İyi tatiller herkese ...
http://www.sozcu.com.tr/2018/yazarla...ektin-2201243/
Konumuzla pek ilgisi yok ama burada da buna benzer bi güzelleme görmüştüm, köşe yazısında da bi versiyonu var diye paylaşayım dedim...İyi tatiller herkese ...
http://www.sozcu.com.tr/2018/yazarla...ektin-2201243/
Bilinçli ve kararlı küçük yatırımcının karşısında durulamayacağını bir kez daha Kipa olağanüstü genel kurulunda görmüş bulunuyoruz.Migros yönetimi bu kararlılık karşısında kottan çıkma düşüncesinden vaz geçmiş ve geri adım atmıştır.İlk devreyi galip bitiren küçük yatırımcı bu bilinçli ve kararlı duruşuyla 2.devre sonunda da hakkı olanı alacaktır.
arkadaşlar bu kolaylaştırılmış birleşme yöntemi nedir.
bu yöntemle değişim oranı ne çıkıyor hesaplayabilen var mı
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birlesme olsa yukselecekti de simdi neden yukselsin? Ciktigi yere inecegini dusunuyorum.
Çok hareketli işlem gerçekleşebilir geçen cumadan 1.300.000 adet açık da yapılmış. Seans hareketli olabilir
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birleşme zaten olacak sorun nedir
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KİPA'nın 1 milyon 300 bin hisse sayısı var, Migrosun 178 milyon . 3 Kipa hissesi nasıl 1 Migros hisesi ile değişebilir ki? Mevcut verilerle hiç bir şekilde bu oranların yakınına dahi ulşılamıyor. Var mı öyle bedavacılık? 6-7 Kipa 1 Migros deseler anlarım ve makul bulurum. Ama 2 ye 1, 3e 1 mümkün değil.
Ha ? Yeniden değerleme yaptırılır KİPA daha değerli arazilere sahiptir o zaman tamam. Ama şirket sahibi bunu niye yapsın ki?
Kipa ile Migros birleştikten sonra ortaya çıkacak şirketin pozitif etkileneceği kesin. Bazı değerli Kipa ve Migros mağazaları kapatılıp satılacaktır. En çok fayda sağlayıcı hesaplamalar yapılarak mevcut metrekare başına düşen satış karlılığını artıracak adımlar atılılacaktır. BİM'in piyasa değerine yaklaşan bir şirket ortaya çıkacaktır. Bu nedenle ister KİPA ,ister MİGROS alınsın, illa ki güzel bir potansiyel mevcut. Ama bana göre de KİPA daha avantajlı durumda şu anki fiyatlara göre. Ama 3e 1 hayal.
Yer İmleri