ortak ben çıkamam bunca beklemeden sonra ama kısa vade gerçekten zaman kaybı....bende bundan başka hisse yok..7-8 tl olsa kafasına taş düşse bende aselsn geçsem ama nerede o şans...bu şirket çalışıyor çalışıyor ama sonuç sıfır...ortada kar olmayınca kimse bu hisseyi tercih etmez ne için tercih etsin ki....bütün hesaplar kar rakamına göre olur bu piyasada..şu ortamda girilecek hisse sayısıda azaldı....kudümsüz doas-brisa-halkbank var....
Teknikçiler nakavt....
taktikçiler nakavt...
tweetçiler nakavt...
yabancı alıyormuşşş....tırt...
ambargo kalmış..tırt...
gübre yasağı kalkmış...tırt...
bu hissede haber işlemez...
teknik yalan...
takas külliyen yalan...
bir gün yardırıp gidecekmiş....... hah haaa... o senin beyninde kurduğun hayalden başka birşey değil....
gerçekler hep acıdır... 7 yıl sonra hisse 4.40 esas gerçek bu....
Biliyorum ortak durumunu. Gecen seneden beri iyi bilirim. Ben belki 4.80 hareketi yapar diye arada düşünüyorum ama çok üzdü yatırımcısını. Teknik işlemez diyen arkadaşların tepkileri de haksiz degil. Uzaktan da olsa takipteyim. Hepiniz icin en iyisini umuyorum her zaman. Hissem olmasa da.
temeli sağlam olmayan binayı hiçbir teknik kurtarmaz
aselsn ile hemen hemen aynı cirolar oluyor ama birinde milyarlık karlar gerçekleşirken gubrf de zarar olur mu diye hesap yapıyoruz..bizim yöneticilerin hepsini toplayıp sırasıyla ödül olarak teneke bağlamak lazım...boşuna nefes tüketip maaş alıyorlar...2017 yılı 3,2 milyar civarı ciro bekleniyor ama inan kar olur mu olmaz mı soru işareti..ben açıkçası zarar bekliyorum....yılın ilk çeyreği yıl sonu 120 milyon civarı kar olur diyordum ama hava gazı aldık.....
Gecen sene bu vakit kardemir sürünürken yoneticisi merak etmeyin iyi olacak demisti aklimda kalmisti. Sonrası malum. Bu şirketin haline bak. Milyarlık şirket ama neyse.. denilecek cok sey var sen zaten cogunu söyledin..
temeli sağlam olmayan binayı hiçbir teknik kurtarmaz
kardemir eski günlerine döndü ortada kar var....kar olunca hesap kitap yapılabiliyor kar yoksa boş....hisse alan kar var mı karda istikrar var mı ona bakıyor....bu şirketin tek istikrarlı olduğu konu kısa zamanda yöneticilere teneke bağlanması ve ciro....onun haricinde istikrar yok ne temettü ne kar ne başka birşey.....ortada razi fabrikası yokmuş gibi bir fiyatlama var sanki razi alınmadan önceki gubrf oldu hisse.....bir itici güç lazım yatırımcıyı heyecanlandıracak bir hikaye...
Yer İmleri