Merhaba,

Yazıları okurken, bütüne ve sonunda da ana fikre bakılır.

Kimseye nasıl okunacağını öğretecek halimiz yok...

Önünden keserek, arkasından keserek bir yazıyı okuduğunuzda yada okuttuğunuzda, günümüzde "Servis etmek" diyorlar, buna yandaşlık yada yanıltıcı medya deniyor.

Arkadaşımız, zahmet etmiş bir kaç kişinin yazılarını bir araya getirmiş. İlk defa da bir fikir beyan etmiş. Daha önce de çoklu alıntılar yaparak gönderiler yapardı. Yorum olmadığı için ne demek istediğini anlayamazdım. Bu yazısı iyi olmuş.

Şaşırdım doğrusu.

Ezilenin, küçük olanın yanında olmak, patronu bir şeyler yapmaya zorlamak, senelerdir bekleyenlerin artık bir şeyler kazanması için yazılarımız...

----------------------

İsveç yada Norveç olacak; bir bakanlar kurulu toplantısı dağılıyor. Bakanın yürürken adamın biri okkalı bir şekilde suratına tükürüyor. (8-10 sene olmuştur. Tvlerde haber olmuştu)

Adama müdahele ederlerken, "Durun, karışmayın" diyor. Yürürken de suratını siliyor.

Daha sonra, bakana olayı soruyorlar. "Bunu hakedecek muhakkak bir şey yapmışımdır. Sorup öğreneceğim." diyor.

---------------------

Ne mi olmuş sonra? Araştırın öğrenin kardeşim...

Buradaki ana fikir; Demokrasi ve kişinin Bakana-Bakanın da kişiye nasıl baktığı.

--------------------

Neyse, arkadaş sayesinde eplas forumunda meydan doldu.

Burası halen boş...

Hadi kardeşim, bizim haklarımızı hukuğumuzu koruyacak yazılar yaz, yorumlar yap da, okuyup bilgilenelim.

Patronun lehine de yazabilirsin. Yeter ki, işe yarasın.

Benim yazılarımın, Kemal Z. tarafından da taktir edildiği, gelen haberle anlaşıldı.

Bir kaç arkadaşın yazısı ve baskısıyla haber geldi. Bilmem fark ettiniz mi?

---------------

Kalleşsem de kalleşliğim, patrona karşıdır . Yatırımcılara ve buradakilere değil.

Arkasında durduk... Çok ezildiğini ve zulüm gördüğünü yazdık.

Kullanabileceği fikirler ortaya attık. (Bundan sonraki safhada, önceki yazdıklarımızı kullanacaktır. Hazır bigi, analiz)

----------------

Parmaklarımız henüz nasır tutmadı da, önemli olan beynimiz nasır tutmasın kardeşim.

Biz ikaz edelim de, sonu Suriye gibi olmasın.

Saygı ve selamlarımla,