Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3993 madde; 1 - 8 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by KOMODOR 2017 Yazıyı Oku
    Ey Sayın Üyeler! İsterseniz Vakıf antlaşma haberi gelinceye kadar hiç birşey paylaşmayalım. Zira hiç bir faydası yok.Fiyat ve işlem hacmi ortada.

Biz burada tek kurtuluşumuz olan Vakıf haberini beklerken öyle kopyala yapıştır, hiç alakası olmayan ya da ileriye dönük belki seviyesinde beklentileri içeren saçma sapan yazılarla buraları doldurmayın.

Şuan da benim şahsıma, tek görmek istediğim malum haberle ilgili bir ipucu,sızıntı.Keza buraya bakmaya da gerek yok,hisselerde ki fiyat hareketi ve işlem hacminden bir iki gün önceden kendisini gösterecek.Selamlar,saygılar; tabi ki gerçek ve samimi yatırımcılara....
    Ey Sayın Üyeler!

Vakıf Bankla ilgili bir haber geldiğine göre sürecin devam ettiği elimizdeki çok değerli hisselerimize sahip çıkmamızın gerektiğini düşünüyorum.Özellikle EPLAS hisselerine göre holding hisseleri çok hareketli ??? tabi ki anlayan samimi ve gerçek yatırımcılara

Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
    Merhaba,

Aynı şeyleri yazmanın bir mantığı yok. Eskiler ve hissenin iyi yatırımcıları suskun.

Meydan bana kalmış da, ben de tepiniyorum gibi...

Kemal Kardeşim de kızgınmış zaten;

"Bana küfretmeyi göstereceğim onlara" falan diyormuş. (Yakın kaynak Kemalcim)

Çok korktum Kemal... Pazartesi satıyorum.

Sana kızıyoruz Kemal. Küfür falan da yok. Ben her seferinde büyüklerini saygı ve rahmetle anıyorum. Onlarla bağlantılı hiç bir kötü sözüm olmadı. Ve şimdiki yakınlarınla. En fazla, çocuklarını da senin gibi, aç gözlü olmakla, seni yönlendirmemekle suçladım.

"Karaktersiz..." Bu küfür değil ki Kemal. "Kalleş..." Bu da değil. Şahsa münhasır sıfat. Arkadaşlar, arkadaşlara devamlı söyler...

Küfür, senin işini aksatanlar, savsaklayanlar, Basmane için defalarca mahkemeye başvuranlar, seni kumpasa getirenlere zaman zaman kullandığın; kelime ve cümle gruplarıdır...

Anladın mı? Hiç yapmadın-etmedin mi?

Haaa, o tarz şeyleri sana hak ettiğin halde kullanmadım, kullanılmadı. Diğerleri sitemdir Kemalcim...

Sen daha bunu anlayamamış, yatırımcıların hakkında ileri-geri ediyormuşsun Kardeşim.

Haksızsın, vefasız ve önceki dediğim şeylerdensin.

Senden tiksindim Kemal. Hisselerimin %25 ini ilk hedef fiyatımdan satıp geri kalanı 2-5 sene daha bekleyecektim. Tamamını ilk hedefimde satacağım.

Seninle ve bu kafa yapınla uğraşamam. Hem suçlu hem güçlüsün.

Yatırımcı arkadaşlara selam ve saygılarımla,

Alıntı Originally Posted by KOMODOR 2017 Yazıyı Oku
    Cemal,cemalll,cemallllllll.!!!!!!

Alıntı Originally Posted by Batırık 67 Yazıyı Oku
    Kemal' ı anladıkta, bu Cemal kim onu anlamadım?

Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
    Değerli Kardeşim,

Yakıştıramadım sana. Nasıl anlamadın ki?

İngilizce yazmış Komodor.

Saygılar,
    Klavyesini 10 parmak kullanan , yorumlarını saygı çerçevesinde takip ettiğimiz , forumda meydan boş kaldığı için çok yazmaktan parmakları nasır tutan (derisi kalınlaşan) kalleşler...!!! Kemal? Kemaaalll??? diyen karaktersizler...!!! Cemal, cemalll?? diyen ingilizce yazan içimizdeki irlandalılar...!!! Biz burada tek kurtuluşumuz olan Vakıf haberini beklerken öyle kopyala yapıştır, hiç alakası olmayan ya da ileriye dönük belki seviyesinde beklentileri içeren saçma sapan yazılarla buraları doldurmak istemezdim arkadaşlar ...!!!

"Karaktersiz..." Bu küfür değil ki. "Kalleş..." Buda değil. Şahsa münhasır sıfattır "irlandalı arkadaşlar..." !!! .Arkadaşlar, arkadaşlara devamlı söyler...!!!

https://www.youtube.com/watch?v=2HJwNnexQ_Q

----- KOPYALA YAPIŞTIR -----

2.  Alıntı Originally Posted by knsvsn Yazıyı Oku
    Ey Sayın Üyeler!

Vakıf Bankla ilgili bir haber geldiğine göre sürecin devam ettiği elimizdeki çok değerli hisselerimize sahip çıkmamızın gerektiğini düşünüyorum.Özellikle EPLAS hisselerine göre holding hisseleri çok hareketli ??? tabi ki anlayan samimi ve gerçek yatırımcılara

Klavyesini 10 parmak kullanan , yorumlarını saygı çerçevesinde takip ettiğimiz , forumda meydan boş kaldığı için çok yazmaktan parmakları nasır tutan (derisi kalınlaşan) kalleşler...!!! Kemal? Kemaaalll??? diyen karaktersizler...!!! Cemal, cemalll?? diyen ingilizce yazan içimizdeki irlandalılar...!!! Biz burada tek kurtuluşumuz olan Vakıf haberini beklerken öyle kopyala yapıştır, hiç alakası olmayan ya da ileriye dönük belki seviyesinde beklentileri içeren saçma sapan yazılarla buraları doldurmak istemezdim arkadaşlar ...!!!

"Karaktersiz..." Bu küfür değil ki. "Kalleş..." Buda değil. Şahsa münhasır sıfattır "irlandalı arkadaşlar..." !!! .Arkadaşlar, arkadaşlara devamlı söyler...!!!

https://www.youtube.com/watch?v=2HJwNnexQ_Q

----- KOPYALA YAPIŞTIR -----
    Merhaba,

Buyur kardeşim sen yaz...

Ben yazdım, bu haber geldi.

Bir de seni görelim. Meydan senin olsun.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •