Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
5,83 10% 1,06 Mr 5,49 / 5,83
11,99 10% 336,27 Mn 10,90 / 11,99
124,30 10% 112,66 Mn 116,00 / 124,30
35,42 10% 122,32 Mn 32,38 / 35,42
6,93 10% 401,38 Mn 5,67 / 6,93
1.170,00 -10% 101,24 Mn 1.170,00 / 1.290,00
481,50 -10% 434,72 Mn 481,50 / 532,00
43,74 -10% 96,29 Mn 43,74 / 48,36
6,48 -10% 126,65 Mn 6,48 / 7,28
17,10 -10% 1,93 Mr 17,10 / 19,25
121,30 -5.53% 24,17 Mr 121,30 / 136,30
3,20 1.27% 16,88 Mr 3,16 / 3,29
425,50 2.65% 16,34 Mr 415,50 / 434,25
264,00 3.63% 10,28 Mr 252,00 / 264,00
314,50 -0.4% 9,53 Mr 313,00 / 317,75
18,61 -1.27% 555,50 Mn 18,41 / 19,11
73,70 -2.96% 8,42 Mr 73,65 / 76,90
264,00 3.63% 10,28 Mr 252,00 / 264,00
727,00 -0.41% 2,16 Mr 721,50 / 739,00
97,15 1.09% 607,34 Mn 95,70 / 98,05
112,30 -2.43% 247,63 Mn 111,80 / 115,70
30,92 2.59% 121,66 Mn 30,22 / 30,98
10,22 -0.68% 218,42 Mn 10,22 / 10,44
83,15 0.12% 582,64 Mn 82,70 / 85,15

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 100/500 ÝlkÝlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon
Arama sonucu : 3995 madde; 793 - 800 arasý.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1. Kemal Zorlu Beyefendi'ye,

Eðer burada yazýlanlar bir þekilde kulaðýna geliyorsa ya da açýp okuyorsan þunu bilmeni isterim. Bir Ýngiliz atasözü þunu der: "Bir kez yaþarsýn, ama eðer doðru yaparsan, bir kere de yeterlidir". Ben derim ki yarýn gidince üst kata, geri dönüþü yok, piþman olma. Bize sinirleniyorsan sakýn ha. Buradaki yatýrýmcýlar sonuna kadar haklý. Yeterince arkanda durdular. Þimdi ne deseler haklýlar, haklýyýz. Aðzýný açma yatýrýmcýlarýna, çok kýzarým. Hisseler üzerinde operasyon yapanlara duyurulur, hisse yok. Kalmadý. Giden gitti kalanlar hisseleri sandýða gömdü. Altýn olunca çýkaracaðýz hep birlikte. Dileðimiz çabuk çýkarmamýz elbette ama o sandýk boþ çýkmayacak. Duyurulur. Gelin yatýrýmcýlarýnýzýn kalan kýsa hayatýný kaliteli yaþamasýný saðlayýn da bir iyilik yapýn. Yaþlandýk Kemal, öyle acil paraya ihtiyacýmýz da olmuyor artýk. Düzenler kuruldu, eskidi bile. Hayýr para artýyor da, lazým olursa söyle, göndereyim. O sandýðý vermem ama bak. Babana verirdim de, sana yok Kemal Beyefendi. Sen hak etmiyorsun. Yýl olacak, Kemal Beyefendi ne yaptý haberimiz yok. Hüsni zan eylesek yine olmuyor. Tut ki iyi þeyler yapmaya çalýþýyorsun, yazýk deðil mi buradaki insanlara? Bilmek haklarý deðil mi? Satanlara ne olacak? Ayýptýr Kemal Beyefendi.

Bir diðer hususa bakarsak bombalarýn sýkýþtýrýlma oranlarý ne kadar fazla olursa, içten yanmalý motorlarýn sýkýþtýrma oranlarý ne kadar fazlaysa o kadar güçlü patlar, yanar sevgili arkadaþlar. Bu tahta yapýcýda - oralarda bir yerlerde varsan tabi - iki gram akýl yok. Þimdi sen yükseltme, benim hedefim a'dan b'ye çýkacak. Daha da yükseltme, b'den de c'ye çýkacak. Alamayacaksýn zamanýnda anladýðýn. Þu bomba meselesine gelince içinde 15 yýldýr bu kadar insanýn beklediði kaðýt patlar arkadaþ. Öyle ya da böyle patlar. Bu doðanýn kanunu gibi bir þey yahu. Gösteriyi zevkle izleyeceðim. Hadi Kemal Beyefendi sen de geciktirme gösteriyi. Hayýr, kendine de yazýk. Gösteriden sonra sana teþekkür mektubu yazacaðým. Çok bekletirsen yazmam haberin olsun.

Günün Sözü (Kemal Beyefendi'ye)

"Zaman asla geri dönmez."

Gidince sen de dönemeyeceksin haberin olsun da ona göre devam et kalan dakikalarýna.

2. Arkadaþlar, vakýf haberi çok önemli vede çok krýtik bir dönemeç hatta ve hatta otoban giriþinden öncesi son çýkýþ bu haberin bu kadar sancýlý olmasý normal, düþünüyorum ki Kemal bey % yüz emin olup ve adýný koyarsa açýklayacaktýr, farklý bir manada tasarrufu olduðunu düþünmek istemem kendisi nazarýmda saygýnlýðý olan bir iþadamýdýr. Kemal beyin bir röportajýndaki sözlerini hatýrlatýrým dostuma dost düþmanýma ok, hançer olurum bilsinki bizim dostluðumuz iyidir aksi olmasýn olmasý içinde sebep oluþmaz kendisinin dediði gibi bizde kendi çapýmýzda hançer oluruz bunada kendi çapýmýzda gücüm olduðunu düþünüyorum. Vakýf çok önemli zaten bu karardan sonra artýk nerde duracaðý belli olmayan süreç baþlýyor, Kemal bey lütfen artýk uzatmayýn sabýr bile bu hisselerde acemi çýkar. Slmlar saygýlar

hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.

3. Merhaba,

Ayný þeyleri yazmayacaðým. Gereksiz zaman ve yer alýyor.

Bugün bir açýklama gelmiþ; "Alacaklý Banka ile görüþmelerimiz devam ediyor."

iyi mi kötü mü? Yerli mi yersiz mi? Derseniz;

"Ehhh" diye cevaplarým.

Zira, Sayýn Zorlu zahmet edip bir haber yollamýþ nihayet. Þu yaptýðý açýklamayý, geçtiðimiz aylarda bir yada iki kez daha tekrarlamýþ olsaydý, kendisini bu kadar eleþtirmezdik.

Anlaþma olmuþ olabilir mi?

Oldu da, bu haberi gönderdiyese.., Zaten asýl haber geldiðinde, anlaþma tarihine bakarak anlayacaðýz. O zaman buraya yazamýyacaðýmýz þeyleri, telefonlarda birbirimize söyleyeceðiz.

Anlaþma olmuþ olabilir mi?

Cevabým; Bilançoda göreceðiz. Bence borcun büyük miktarý üzerinden bir anlaþma saðlayýp, geçtiðimiz yýl ödemeye baþlamýþlardýr. Kalan miktarý da, minareyi saklamak için kýlýf olarak kullanacaklar...

Yapýlan tahminlere göre, 22-26 milyon arasýnda bir kar bekleniyor (Dr Abininki 24 civarýnda). Bu karlýlýkla, iyi bir anlaþma yapacak kadar kasada para var...

Ancak, " Ýcra mahkemesi .... Yargýtaya gitmiþtik.... Yargýtay reddetmiþti... Bla Bla Bla... Alacaklý banka ile görüþmelerimiz devam etmektedir..."

Acýnasý bir açýklama. Daha kýsa ve öz açýklama yapsalardý, daha iyi olurdu. "Vakýfbanka olan 'Kredi' borcumuzla ilgili görüþmeler devam etmektedir." En yalýn hali ile. O açýklamayý yazan ya geri zekalý yada karanlýk tarafa geçmiþ diyorum.

Halen, yeni yatýrýmcýya "Ya bu þirket icralýk olmuþ, Yargýtay da itirazlarýný reddetmiþ..!" Ýmajý verilmeye çalýþýlmýþ...

Benim yorumum bu.

Kemal Z. Beyefendiye yine de bu haber için teþekkür ediyor ve kutluyorum. Aferin.

Ýyi bir gece diyorum. Saygýlarýmla,

4.  Alýntý Originally Posted by KOMODOR 2017 Yazýyý Oku
    Ey Sayýn Üyeler! Ýsterseniz Vakýf antlaþma haberi gelinceye kadar hiç birþey paylaþmayalým. Zira hiç bir faydasý yok.Fiyat ve iþlem hacmi ortada.

Biz burada tek kurtuluþumuz olan Vakýf haberini beklerken öyle kopyala yapýþtýr, hiç alakasý olmayan ya da ileriye dönük belki seviyesinde beklentileri içeren saçma sapan yazýlarla buralarý doldurmayýn.

Þuan da benim þahsýma, tek görmek istediðim malum haberle ilgili bir ipucu,sýzýntý.Keza buraya bakmaya da gerek yok,hisselerde ki fiyat hareketi ve iþlem hacminden bir iki gün önceden kendisini gösterecek.Selamlar,saygýlar; tabi ki gerçek ve samimi yatýrýmcýlara....
    Ey Sayýn Üyeler!

Vakýf Bankla ilgili bir haber geldiðine göre sürecin devam ettiði elimizdeki çok deðerli hisselerimize sahip çýkmamýzýn gerektiðini düþünüyorum.Özellikle EPLAS hisselerine göre holding hisseleri çok hareketli ??? tabi ki anlayan samimi ve gerçek yatýrýmcýlara

Alýntý Originally Posted by ercanbay Yazýyý Oku
    Merhaba,

Ayný þeyleri yazmanýn bir mantýðý yok. Eskiler ve hissenin iyi yatýrýmcýlarý suskun.

Meydan bana kalmýþ da, ben de tepiniyorum gibi...

Kemal Kardeþim de kýzgýnmýþ zaten;

"Bana küfretmeyi göstereceðim onlara" falan diyormuþ. (Yakýn kaynak Kemalcim)

Çok korktum Kemal... Pazartesi satýyorum.

Sana kýzýyoruz Kemal. Küfür falan da yok. Ben her seferinde büyüklerini saygý ve rahmetle anýyorum. Onlarla baðlantýlý hiç bir kötü sözüm olmadý. Ve þimdiki yakýnlarýnla. En fazla, çocuklarýný da senin gibi, aç gözlü olmakla, seni yönlendirmemekle suçladým.

"Karaktersiz..." Bu küfür deðil ki Kemal. "Kalleþ..." Bu da deðil. Þahsa münhasýr sýfat. Arkadaþlar, arkadaþlara devamlý söyler...

Küfür, senin iþini aksatanlar, savsaklayanlar, Basmane için defalarca mahkemeye baþvuranlar, seni kumpasa getirenlere zaman zaman kullandýðýn; kelime ve cümle gruplarýdýr...

Anladýn mý? Hiç yapmadýn-etmedin mi?

Haaa, o tarz þeyleri sana hak ettiðin halde kullanmadým, kullanýlmadý. Diðerleri sitemdir Kemalcim...

Sen daha bunu anlayamamýþ, yatýrýmcýlarýn hakkýnda ileri-geri ediyormuþsun Kardeþim.

Haksýzsýn, vefasýz ve önceki dediðim þeylerdensin.

Senden tiksindim Kemal. Hisselerimin %25 ini ilk hedef fiyatýmdan satýp geri kalaný 2-5 sene daha bekleyecektim. Tamamýný ilk hedefimde satacaðým.

Seninle ve bu kafa yapýnla uðraþamam. Hem suçlu hem güçlüsün.

Yatýrýmcý arkadaþlara selam ve saygýlarýmla,

Alýntý Originally Posted by KOMODOR 2017 Yazýyý Oku
    Cemal,cemalll,cemallllllll.!!!!!!

Alýntý Originally Posted by Batýrýk 67 Yazýyý Oku
    Kemal' ý anladýkta, bu Cemal kim onu anlamadým?

Alýntý Originally Posted by ercanbay Yazýyý Oku
    Deðerli Kardeþim,

Yakýþtýramadým sana. Nasýl anlamadýn ki?

Ýngilizce yazmýþ Komodor.

Saygýlar,
    Klavyesini 10 parmak kullanan , yorumlarýný saygý çerçevesinde takip ettiðimiz , forumda meydan boþ kaldýðý için çok yazmaktan parmaklarý nasýr tutan (derisi kalýnlaþan) kalleþler...!!! Kemal? Kemaaalll??? diyen karaktersizler...!!! Cemal, cemalll?? diyen ingilizce yazan içimizdeki irlandalýlar...!!! Biz burada tek kurtuluþumuz olan Vakýf haberini beklerken öyle kopyala yapýþtýr, hiç alakasý olmayan ya da ileriye dönük belki seviyesinde beklentileri içeren saçma sapan yazýlarla buralarý doldurmak istemezdim arkadaþlar ...!!!

"Karaktersiz..." Bu küfür deðil ki. "Kalleþ..." Buda deðil. Þahsa münhasýr sýfattýr "irlandalý arkadaþlar..." !!! .Arkadaþlar, arkadaþlara devamlý söyler...!!!

https://www.youtube.com/watch?v=2HJwNnexQ_Q

----- KOPYALA YAPIÞTIR -----

5.  Alýntý Originally Posted by knsvsn Yazýyý Oku
    Ey Sayýn Üyeler!

Vakýf Bankla ilgili bir haber geldiðine göre sürecin devam ettiði elimizdeki çok deðerli hisselerimize sahip çýkmamýzýn gerektiðini düþünüyorum.Özellikle EPLAS hisselerine göre holding hisseleri çok hareketli ??? tabi ki anlayan samimi ve gerçek yatýrýmcýlara

Klavyesini 10 parmak kullanan , yorumlarýný saygý çerçevesinde takip ettiðimiz , forumda meydan boþ kaldýðý için çok yazmaktan parmaklarý nasýr tutan (derisi kalýnlaþan) kalleþler...!!! Kemal? Kemaaalll??? diyen karaktersizler...!!! Cemal, cemalll?? diyen ingilizce yazan içimizdeki irlandalýlar...!!! Biz burada tek kurtuluþumuz olan Vakýf haberini beklerken öyle kopyala yapýþtýr, hiç alakasý olmayan ya da ileriye dönük belki seviyesinde beklentileri içeren saçma sapan yazýlarla buralarý doldurmak istemezdim arkadaþlar ...!!!

"Karaktersiz..." Bu küfür deðil ki. "Kalleþ..." Buda deðil. Þahsa münhasýr sýfattýr "irlandalý arkadaþlar..." !!! .Arkadaþlar, arkadaþlara devamlý söyler...!!!

https://www.youtube.com/watch?v=2HJwNnexQ_Q

----- KOPYALA YAPIÞTIR -----
    Merhaba,

Buyur kardeþim sen yaz...

Ben yazdým, bu haber geldi.

Bir de seni görelim. Meydan senin olsun.

6. Güldürdü..

Ýnsan öldü on beþ yýlda insan!
    Kemal Zorlu, Kemal Zorlu..
    Suçu yok mu?
    Olaylarda yok, farkýndayýz.
    3 aydýr haber gelmiyordu haber!
    Ýster kýzarým, ister sayarým.
    Kemal Zorlu iyi bir adamdýr lakin beni bile kýzdýrýr bazen.
    Hakkýmýzdýr bu kadarý da.
    Þimdi,
    Neden habersizliðe kýzan insanlara hakaret edersin?
    Gel biraz da onu anlat.
    Kendinde misin?
    Ne yaptýðýnýn farkýnda mýsýn?
    Bazý insanlar medyatiktir.
    Futbolcular, hakemler, siyasiler.
    Ýnsaný sinirlendirir, kötü söze maruz kalýr vesaire.
    Lakin bizimdir.
    Hayatýnda hiç medyatiklere sövmediysen,
    Bu celalin nedir?
    Yok öyle deðilse,
    Yine bu celalin nedir?
    Medyatikler ayrý, insanlar ayrý.
    O laflarýný tek tek topla,
    Çýktýðý yere geri koy.
    Bence.
    Bence...

Yatýrým tavsiyesi içermez. Sitedeki bütün yazýlarým kiþisel öznel görüþtür ve aleyhimde kullanýlamaz. Doðruluðu ispatlanmamýþtýr. Lütfen kimse kimsenin önerisi ile yatýrým yapmasýn ya da yaptýðý yatýrýmdan vazgeçmesin.

7. Merhaba,

Yazýlarý okurken, bütüne ve sonunda da ana fikre bakýlýr.

Kimseye nasýl okunacaðýný öðretecek halimiz yok...

Önünden keserek, arkasýndan keserek bir yazýyý okuduðunuzda yada okuttuðunuzda, günümüzde "Servis etmek" diyorlar, buna yandaþlýk yada yanýltýcý medya deniyor.

Arkadaþýmýz, zahmet etmiþ bir kaç kiþinin yazýlarýný bir araya getirmiþ. Ýlk defa da bir fikir beyan etmiþ. Daha önce de çoklu alýntýlar yaparak gönderiler yapardý. Yorum olmadýðý için ne demek istediðini anlayamazdým. Bu yazýsý iyi olmuþ.

Þaþýrdým doðrusu.

Ezilenin, küçük olanýn yanýnda olmak, patronu bir þeyler yapmaya zorlamak, senelerdir bekleyenlerin artýk bir þeyler kazanmasý için yazýlarýmýz...

----------------------

Ýsveç yada Norveç olacak; bir bakanlar kurulu toplantýsý daðýlýyor. Bakanýn yürürken adamýn biri okkalý bir þekilde suratýna tükürüyor. (8-10 sene olmuþtur. Tvlerde haber olmuþtu)

Adama müdahele ederlerken, "Durun, karýþmayýn" diyor. Yürürken de suratýný siliyor.

Daha sonra, bakana olayý soruyorlar. "Bunu hakedecek muhakkak bir þey yapmýþýmdýr. Sorup öðreneceðim." diyor.

---------------------

Ne mi olmuþ sonra? Araþtýrýn öðrenin kardeþim...

Buradaki ana fikir; Demokrasi ve kiþinin Bakana-Bakanýn da kiþiye nasýl baktýðý.

--------------------

Neyse, arkadaþ sayesinde eplas forumunda meydan doldu.

Burasý halen boþ...

Hadi kardeþim, bizim haklarýmýzý hukuðumuzu koruyacak yazýlar yaz, yorumlar yap da, okuyup bilgilenelim.

Patronun lehine de yazabilirsin. Yeter ki, iþe yarasýn.

Benim yazýlarýmýn, Kemal Z. tarafýndan da taktir edildiði, gelen haberle anlaþýldý.

Bir kaç arkadaþýn yazýsý ve baskýsýyla haber geldi. Bilmem fark ettiniz mi?

---------------

Kalleþsem de kalleþliðim, patrona karþýdýr . Yatýrýmcýlara ve buradakilere deðil.

Arkasýnda durduk... Çok ezildiðini ve zulüm gördüðünü yazdýk.

Kullanabileceði fikirler ortaya attýk. (Bundan sonraki safhada, önceki yazdýklarýmýzý kullanacaktýr. Hazýr bigi, analiz)

----------------

Parmaklarýmýz henüz nasýr tutmadý da, önemli olan beynimiz nasýr tutmasýn kardeþim.

Biz ikaz edelim de, sonu Suriye gibi olmasýn.

Saygý ve selamlarýmla,

8. Sayýn ercanbay yazdýklarýnýzý takdir ediyorum. Gerçekler ancak bu kadar güzel anlatýlýr. Tabi anlayana / anlamak isteyenlere. Beynini kiraya verenlere ve sevicilere kapak olsun.

Sayfa 100/500 ÝlkÝlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •