Kemal Zorlu Beyefendi'ye,
Eðer burada yazýlanlar bir þekilde kulaðýna geliyorsa ya da açýp okuyorsan þunu bilmeni isterim. Bir Ýngiliz atasözü þunu der: "Bir kez yaþarsýn, ama eðer doðru yaparsan, bir kere de yeterlidir". Ben derim ki yarýn gidince üst kata, geri dönüþü yok, piþman olma. Bize sinirleniyorsan sakýn ha. Buradaki yatýrýmcýlar sonuna kadar haklý. Yeterince arkanda durdular. Þimdi ne deseler haklýlar, haklýyýz. Aðzýný açma yatýrýmcýlarýna, çok kýzarým. Hisseler üzerinde operasyon yapanlara duyurulur, hisse yok. Kalmadý. Giden gitti kalanlar hisseleri sandýða gömdü. Altýn olunca çýkaracaðýz hep birlikte. Dileðimiz çabuk çýkarmamýz elbette ama o sandýk boþ çýkmayacak. Duyurulur. Gelin yatýrýmcýlarýnýzýn kalan kýsa hayatýný kaliteli yaþamasýný saðlayýn da bir iyilik yapýn. Yaþlandýk Kemal, öyle acil paraya ihtiyacýmýz da olmuyor artýk. Düzenler kuruldu, eskidi bile. Hayýr para artýyor da, lazým olursa söyle, göndereyim. O sandýðý vermem ama bak. Babana verirdim de, sana yok Kemal Beyefendi. Sen hak etmiyorsun. Yýl olacak, Kemal Beyefendi ne yaptý haberimiz yok. Hüsni zan eylesek yine olmuyor. Tut ki iyi þeyler yapmaya çalýþýyorsun, yazýk deðil mi buradaki insanlara? Bilmek haklarý deðil mi? Satanlara ne olacak? Ayýptýr Kemal Beyefendi.
Bir diðer hususa bakarsak bombalarýn sýkýþtýrýlma oranlarý ne kadar fazla olursa, içten yanmalý motorlarýn sýkýþtýrma oranlarý ne kadar fazlaysa o kadar güçlü patlar, yanar sevgili arkadaþlar. Bu tahta yapýcýda - oralarda bir yerlerde varsan tabi - iki gram akýl yok. Þimdi sen yükseltme, benim hedefim a'dan b'ye çýkacak. Daha da yükseltme, b'den de c'ye çýkacak. Alamayacaksýn zamanýnda anladýðýn. Þu bomba meselesine gelince içinde 15 yýldýr bu kadar insanýn beklediði kaðýt patlar arkadaþ. Öyle ya da böyle patlar. Bu doðanýn kanunu gibi bir þey yahu. Gösteriyi zevkle izleyeceðim. Hadi Kemal Beyefendi sen de geciktirme gösteriyi. Hayýr, kendine de yazýk. Gösteriden sonra sana teþekkür mektubu yazacaðým. Çok bekletirsen yazmam haberin olsun.
Günün Sözü (Kemal Beyefendi'ye)
"Zaman asla geri dönmez."
Gidince sen de dönemeyeceksin haberin olsun da ona göre devam et kalan dakikalarýna.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri