Sayfa 373/761 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. Son 1 saat işlem hacmi durdu resmen bence yukarı kıracak

LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by etiler Yazıyı Oku
    Hocam deşiklerinize yüzde 100 katılmakla beraber daha 1 ay önceye kadar bu hisse 8 liradaydı ve uzun zaman o fiyat aralıkalrında geldi gitti tahta sahibinin aklı yıllar sonra yeni mi geldi acaba yada bilmediğimiz bir haber mi gelecek zaten bu çıkış son çeyrekte yüksek bir karın geleceğinin göstergesi lakin arkasında başka bir satış veya birleşme olabilir mi
    Bildiğim bir şey yok elbet ama DERİMOD'da ilk defa böylesine bir hareket yaşıyorum. Bunun bir gerekçesi olmalı. Bizim bilmediğimiz ama birilerinin önceden öğrendiği. Her şey mümkün. Spek veya patron veya her ikisi anlaşmışlar da olabilir. Borsada fırsatlar kaçmaz, yeterli kar gördünmü cebe atacaksın benim bildiğim. Hedefim yok bu hissede. Arada alıp satıyorum bir süredir. Fazla bir şey de değil . Benim borsa işi bir tutku meselesi.

Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Bildiğim bir şey yok elbet ama DERİMOD'da ilk defa böylesine bir hareket yaşıyorum. Bunun bir gerekçesi olmalı. Bizim bilmediğimiz ama birilerinin önceden öğrendiği. Her şey mümkün. Spek veya patron veya her ikisi anlaşmışlar da olabilir. Borsada fırsatlar kaçmaz, yeterli kar gördünmü cebe atacaksın benim bildiğim. Hedefim yok bu hissede. Arada alıp satıyorum bir süredir. Fazla bir şey de değil . Benim borsa işi bir tutku meselesi.
    Kayıtlı sermaye çok düşük art niyet yoksa yüksek bedelsiz bile gelebilir ytd

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

4. Hadi uyuyun daha hacim olmaz buralarda birkac gün

5. Heryer yeşil ayıp olmasin biz kızaralim diyor heralde kendileri kizar kizar

6. Bir elin parmakları kadarız kağıda bulaşan da yokken 20-30-40 uçur bizi spek abi.

7. Bu 19-20 de ne kadar lot var arkadaşlar takıldı kaldı buraya

8. Milyon lot alacak güçte trader abiler vardı ne oldu ? Hikaye mi oldu ?

Sayfa 373/761 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •