Arama sonucu : 2933 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    .

Bedava peynir fare kapanında olurmuş.

Emeğine yazık ayvagöbüş.

Sen İRAN analizi yapacaktın. Yaptın da gözden mi kaçırdım.
    Sansüre mi uğradı (hindu kuzu şikayet mı etti? )

.
    Abi pozisyonlarim var, haftasonu kesin Iran anelezi yapcam. Petrol'de 66 dolardan long olmustum, 67 dolara seytan kilidi koydun, 71 dolari gordu, geri geldi istop oldu.

Vobda 141.450 long oldun, 141.850'de seytan kilidi var. 2000 puvan verdi almadim. Bunu 141.500'e cekiyon.

Hazar'dan Akdeniz'e Kürt Koridoru hic degismez. Kesin, net, acik bir analezdir. Bunda sona geliniyor.

Bu koridorun Akdeniz'e acilmasinin 2 yolu vardir. 3 yolu yoktur.

Ya Hatay uzerinden Akdeniz'e cikacak, ya Idlip uzerinden. Afrin harekati, Hatay secenegini yok etmek icindir. Risk, Esad'in bir cilginlik yapmasi. Idlip'e giden Tsk konvoyunu vurarak yapmaya kalkti. Soci'ye Mihrac durzusunu gondererek yapmaya kalkti. Esad'in Afrin'e gelmesi ise Turkiye icin en buyuk felaket olur. Bu ihtimali sifir olarak goruyorum.

Koridor, Idlip uzerinden Akdeniz'e cikacaktir. Bu tamam sayilir.

Ikinci asama, Iran uzerinden Hazar'a cikis. Bunun da alt yapisi hazir.
    @erefefik

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi pozisyonlarim var, haftasonu kesin Iran anelezi yapcam. Petrol'de 66 dolardan long olmustum, 67 dolara seytan kilidi koydun, 71 dolari gordu, geri geldi istop oldu.

Vobda 141.450 long oldun, 141.850'de seytan kilidi var. 2000 puvan verdi almadim. Bunu 141.500'e cekiyon.

Hazar'dan Akdeniz'e Kürt Koridoru hic degismez. Kesin, net, acik bir analezdir. Bunda sona geliniyor.

Bu koridorun Akdeniz'e acilmasinin 2 yolu vardir. 3 yolu yoktur.

Ya Hatay uzerinden Akdeniz'e cikacak, ya Idlip uzerinden. Afrin harekati, Hatay secenegini yok etmek icindir. Risk, Esad'in bir cilginlik yapmasi. Idlip'e giden Tsk konvoyunu vurarak yapmaya kalkti. Soci'ye Mihrac durzusunu gondererek yapmaya kalkti. Esad'in Afrin'e gelmesi ise Turkiye icin en buyuk felaket olur. Bu ihtimali sifir olarak goruyorum.

Koridor, Idlip uzerinden Akdeniz'e cikacaktir. Bu tamam sayilir.

Ikinci asama, Iran uzerinden Hazar'a cikis. Bunun da alt yapisi hazir.

İyisin, hoşsun da bilmediğin konularda tamamen boşsun. En iyi analizini en iyi bildiğin konuda - ekonomi - yapmalısın. Adamlar uluslararası ilişkilerde 30 yılını yemiş, generaller dersen uzmanlık alanları bunlar olduğu halde , senin kadar ileriyi göremiyorlar demek ki. Senin işin milleti galayana getirmek, algı oluşturmak. Ama unutma İsmin ve kafa kağıdın TC. üretimi. Kendi evinde ( ülkesinde ) rahat edemeyen başka yerde huzur bulamaz. saygılarımla.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •