Sayfa 499/948 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Arkadaşlar; Sizin de bildiğiniz gibi yazılarımı azaltma kararı aldım. Bundan böyle az paylaşımda bulunacağım. Beraberliğimiz ve birlikteliğimiz kısmen de olsa devam ediyor, inşallah sonuna kadar da devam eder. Sizleri takip edeceğim, fırsat buldukça yazılarınızı okuyacağım, arada sırada selamlaşırız. Hakkımızda en hayırlısı olur inşallah.

Sizlerle paylaştığım bilgiler; Genellikle bilimsel, teorik ve akademik bilgilerdi. Bunların; ayrı, ayrı dipnotları ve hepsinin de literatürde karşılığı vardı. Konuları genellikle yalın bir dille ifade etmeye çalıştım. Finansal tabloları ve kalemlerini de, yine aynı şekilde basit anlamda dile getirmek için uğraştım. (borçluluk, likidite, türev vs.) Daha sonra, Sizin de katkılarınızla hisseyi sohbet ve diyaloglarla katılımcılara anlatmada ve sevdirmede, sanırım biraz da olsa başarılı olabildik.

Buraya kadar her şey güzeldi, karşılıklı samimi konuşmalarla geçen, beraber hoş bir ortam yakaladık. Fakat bu aşamadan sonra forum kalabalıklaştıkça, bir takım çekemeyen kişilikler türemeye başladı (tahmin ediyordum) ve onların acımasızca saldırısına uğradık. Bu siber saldırısı gibi bir şeydi. Güzelim ortamı hiç ettiler. Hiçbir dayanağı olmayan sataşmalara karakterim gereği sabredemedim, yutkunmayı denedim, olmadı. Ayrıca bir de onlarla mücadele içine girdim. Bu da doğal olarak yıpranmamıza sebebiyet verdi. Aslında bu insanlarla aramızda yaşanan sevimsizliğin kaynağını ve sebebini anlıyordum. Onlar burada dan-dun olalım, seviye gerektiğinde düşebilir, gerektiğinde ise çıkabilir, duruma göre olsun istiyorlardı, çünkü burası nihayetinde bir forum sitesiydi. Oysa mesleğimin de gereği; (finans uzmanıyım) sizlere finansal bilgileri aktarma gayreti içindeydim. Niyetim sizlerden bir aferin beklemek veya pohpohlanmak gibi şeyler değildi. ihtiyacım da yoktu. Tek amacım karşılık beklemeden faydalı olmaktı.

Sonuç olarak; Görevimizi (hisse tanıtım ve sevdirme) kısmen de olsa yerine getirdik, bundan sonrasının devamı; size kalmış bir şey, Forumda, gerçek hayatta ve hissede sevdiklerime ve sevenlerime başarılar dilerim.

Saygılarımla,
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Evet, kar yansıyacak. 2.575+ kdv = KAR
    ha dostum seni gördüğüme sevindim...topiğin ağırlığı altında ezilmeye başlamıştım.... yardıma gelmen iyi oldu...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Bugün bir hareket beklentiniz var mı arkadaşlar ?

4. Kadayıfın altı baya kızardı. Eli kulağında bence

5. Yorum bekliyormuş )

6. Sn. borsamagduru teknik bilginizden istifade edebilir miyiz . . .Teşekkürler . ..

7. Güncel KAP verilerine göre MEÇ salı günüde 95800 adet satış yapmış. Toplam dolaşımdaki hisse adedi 15566103 e , oranı ise %43,59a ulaşmış aşırımda salı günü itibari ile

Sayfa 499/948 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •