Sayfa 105/198 İlkİlk ... 55595103104105106107115155 ... SonSon
Arama sonucu : 1579 madde; 833 - 840 arası.

Konu: VKING - Viking Kağıt

Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku
    Yegenim Ege üniversitesi tip fakültesinde döçent.amca ara sira kan ver diyince,bende,yeğen kan vermesine veririmde,bu yaşarlara kanlazım olurda,benim kanımı onlara verirlerse isyan ederim dedim.oda derste anlatmış espri konusu olmuş.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ağzına sağlık bunlar nasıl.
    insan Anlamak mümkün
    değil.
    bu kadar vahşice hiseyi ezmek olurmu.
    bunlarda hiç vicdan yok mu ?
    Anlatmaya laf bulamıyorum.
    bu benim yorumum kimseyi bağlamaz
    Y.T.D İRONİ

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Defalarca bedelli sermaye arttır,dolaşımdaki hisseleri çoğalt,sonrada,sermaye eksilt,garibanın elinde yatırım diyerek sakladığı uç beş hisseyi al.sonrada biz iş adamıyız de.hadi ordan,siz hırsız sınız hırsız.

Defalarca bedelli sermaye arttır,dolaşımdaki hisseleri çoğalt,sonrada,sermaye eksilt,garibanın elinde yatırım diyerek sakladığı uç beş hisseyi al.sonrada biz iş adamıyız de.hadi ordan,siz hırsız sınız hırsız.

Sana helal olsun.
    Ağzına sağlık
    SPK Nerde birşey demiyor
    Bunlar Ne diyeceksin ki
    Bunlarda vicdan yok.
    insan değiler.
    bu benim yorumum kimseyi bağlamaz
    Y.T.D ironi

4. VKING - Viking Kağıt

Kimbilir ne acıklı hikayeler var. Ama bizim umud larımız,bizim hayallerimiz,bizim hayal kırıklarımız,bizim sesimizi duyuracak kimseler bulamayımışımız.ve unutulup bir köşede Yok oluşumuz.kahru prişan olsun dramatik hayatların üzerinde mutlu hayat yaşayan kişiler..

Son düzenleme : Mahir; 10-02-2018 saat: 22:04.

5.  Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku
    Defalarca bedelli sermaye arttır,dolaşımdaki hisseleri çoğalt,sonrada,sermaye eksilt,garibanın elinde yatırım diyerek sakladığı uç beş hisseyi al.sonrada biz iş adamıyız de.hadi ordan,siz hırsız sınız hırsız.

Hemide yıldızlısından...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Kimbilir ne acıklı hikayeler var. Ama bizim umud larımız,bizim hayallerimiz,bizim hayal kırıklarımız,bizim sesimizi duyuracak kimseler bulamayımışımız.ve unutulup bir köşede Yok oluşumuz.kahru prişan olsun dramatik hayatların üzerinde mutlu hayat yaşayan kişiler..

çok doğru söylüyorsun
    Yüreğine sağlık.
    Bunlar böyle yapılacak
    birşey yok.
    Ne desek az kalır.
    Y.T.D İRONİ

7. 2018 viking için iyi bir yıl olacak bence. Senelerdir sürünen hisse artık çıkışını yapmalı. Borsa nerden nereye cıktı vking hala borsanın 40.000 deki fiyatında. Bu hafta vergi dairesi ve arkasından bilanco gelecek. Bakalım sermaye artışından sonra şirkette toplanma varmı

8.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    2018 viking için iyi bir yıl olacak bence. Senelerdir sürünen hisse artık çıkışını yapmalı. Borsa nerden nereye cıktı vking hala borsanın 40.000 deki fiyatında. Bu hafta vergi dairesi ve arkasından bilanco gelecek. Bakalım sermaye artışından sonra şirkette toplanma varmı
    Takaslarda öyle söylüyor...bakalım ay sonuna kadar beni beklerse trene yüklü binerim...beklemezse el sallarız...
    "Duyduğumuz her şey kanaattir, vak'a değil; gördüğümüz her şey perspektiftir, gerçek değil..."

Sayfa 105/198 İlkİlk ... 55595103104105106107115155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •