Alýntý Originally Posted by servetbey Yazýyý Oku
Youtube da ABD ye yerlesen bazi turk vloger lar var onlari da izleyip oralari anlamaya calisiyorum... Saglik vs de bazen pazarlik yada odeyeme bu meblayi denilince indirim olabiliyor demislerdi.. Efe aydal vardir izmir den o ve esi gidip- hastalanmamaya calisiyoruz- saglik cok pahali demisti- kaynaklar tek yonlu oldugu icin durumu kabul ediyoruz, sistemi web uzerinden sorgulamadim..

Sevgili Servet Bey

Sizin arastirmalarinizi bilgilerinizi takdir ediyorum ama Amerika hakikaten cok komplike bir ulke ve green card la amerikaya yeni yerlesmis insanlarin sistemi iki saniyede cozemeyecekleri asikar

2012 yilinda cikan yasa ile hickimse saglik sigortasiz kalamaz. 2017 ye geldik ve su anda sigortasiz olmak cok buyuk cezalar odemek demek

Bu demektir ki bu ciftin saglik sigortalari var. Eger varsa neyi neden pahali diye tanimliyorlar merak ettim. Vlog a bakip incelemeye vaktim yok ama inanin bana ABD ye gelmek mi istiyorsunuz anlamadim ama bir gun gelirseniz sigortaniz olsun sirtiniz yere gelmez

Ayrica burasi Turkiye degil, oyle kanser olunca policeni degistirmeler falan yok ayrica harcamada sinirda yok. ABD deki saglik sistemi resmen bir devrimdir cag atlama yarattilar resmen. Yeni gelen Turklerin sistemi pek anladiklarini zannetmiyorum