Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 940/1014 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    böyle bir haber var.

doğru değildir umarım..

ne ülke be.. en baba markalar bile anında puf olabiliyor
    İyi de madem bu transferi farkettiler , neden önlem almadılar.Meydanlarda isim vermeden millete şikayet edince ; millet mi durduracak sermaye kaçışını ? Bu işler çok derin işler. Ben ( millet ) çoğu şeyi bilirim ama yeri zamanı gelene kadar ses etmem. İnanmış gibi görünürüz ama aslında her şeyin farkındayız. Sadece susuyoruz. ( elbette sustukça sıra hepimize geleceğini bilmiyoruz )

2. SATILIK SÜPER LÜKS DAYRE

Seneye fiyatı ikiye katlanacakmış, yönetim öyle demiş

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...13136079/detay
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by faruko Yazıyı Oku
    SATILIK SÜPER LÜKS DAYRE

Dalga geçmek için mi konmuş anlamadım. İhtiyaçtan 200 bin liralık araçla takas olur kısmını anlamadım

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

4. Hakan Ural'a site yönetiminden yarım milyonluk dava!

https://emlakkulisi.com/hakan-urala-...uk-dava/562257

5. Dap daplamak için reklam yapıyor. Ben cuma günü sağlık sebeplerinden Ankara da ev aldım. Konum değiştirmemiz gerekiyor. Normal de almazdım. Nakit aldım iş bitti. Az bir para ile finans piyasasında olacağım.

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Dap daplamak için reklam yapıyor. Ben cuma günü sağlık sebeplerinden Ankara da ev aldım. Konum değiştirmemiz gerekiyor. Normal de almazdım. Nakit aldım iş bitti. Az bir para ile finans piyasasında olacağım.
    Hayırlı uğurlu olsun.

Muhit? Çarpan? Bina yaşı? Bilgi verebilirseniz piyasa ne halde anlamamıza büyük faydanız olur, şimdiden teşekkürler.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by faruko Yazıyı Oku
    SATILIK SÜPER LÜKS DAYRE

Ya ilan sahibi trollüyor yada daha acı olan maalesef toprak sahibi bu arkadaş,işte Türkiye de insanlar çalışmadan emek vermeden ,okuyup,çalışıp emek verenlerin önüne nasıl geçer bunu anlatmaya çalışıyor...

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    odacılar tutuşmuş görüyorum,bedavaya para yeme günleri bitiyor.bunların ağına düşmüş arkadaşlar geçmişte: abi şu oda kapatılsada kurtulsak modunda takılıyorlardı,kimisi ülkeyi terketti,diğerleri ne yapar haberim yok. topladıkları ganimetleri 50-60 senedir afiyetle yediler,şimdi musluk kesiliyor. bu arada ülker iyi yapmış bu kırmızılıya,ödemesin. hadi bakalım fabrikalara el koysunlar kraliçe bir çöker onlara felekleri şaşar. bol keseden hesapsız kitapsız kredi verirsen sonun bu olur. önce telekom şimdi bu hahahahaha haftasonu eğlencem oldular.
    Kardeş kusura bakma da sen Marsta mı yaşıyorsun? bu adamların ödemedikleri her kredinin,kuruşuna kadar vatandaşın sırtına yükleneceğinin farkında değil misin?sevindiğin nedir anlamadım?

Sayfa 940/1014 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •