Arama sonucu : 10925 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Hissenet Haftalık Hisse Yarışması 2

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    BERA------%38
    KERVT-----%31
    BNTAŞ-----%31

Tebrik eden etmeyen her keze teşekkür ederim, büyüklerimin ellerinden küçüklerin (eğer varsa)yanaklarından öperim....yarışmaya katılan her keze bol şans dilerim.......YAŞLI-HASTA-15 YAŞ ALTI-HAMİLE----İNSANLAR HARİÇ VATANINA SAHİP ÇIKMAYIP BURADA GÜNÜNÜ GÜN EDEN SURİYE LİLERE SÖZÜM SURİYE NİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜ ve SINIRIMIZI KORUMAK İÇİN SAVAŞIP ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLER, AİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM...... Benim kızım 9 yaşında;bu gün bana baba asker abilerimizin helikopteri kaza yapmış gidelim tamir edelim ülkemizi koruyalım dedi......Bunu diyen TÜRK BEBESİ.....Bende ona dedimki kızım bizi ve Vatanımızı koruyan daha cok helikopter-ucak-tank ve asker abilerimiz var ALLAH onları başımızdan eksik etmesin ;Onların bir kelimesi ile ben -amcaların dayıların büyük babaların hatta büyük annelerin bile dayanamaz koşarak gideriz dedim...kızımda bana dedeki peki baba Suriye'hiç yaşayan abiler-amcalar yokmu dedi ağızıma çok laf geldi ama söyleyemedim sadece şerefli insanların sayısı az yardım ediyoruz demekle yetindim NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.....DİYE BİLENE
    Son düzenleme : MR&MRS; 11-02-2018 saat: 12:38.
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •