Sayfa 37/262 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,093
    sn bulut
    acaba ALCAR sizin gözünüzden nasıl görünüyor diye sorsak çok zahmet vermiş olur muyuz?

2.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn bulut
    acaba ALCAR sizin gözünüzden nasıl görünüyor diye sorsak çok zahmet vermiş olur muyuz?

62.50 üzerine atabilirse 69.85-74 bantları kısa ve orta vade hedefleri olabilir.
    Arka sayfada jant analizi yapmıştım bu tahtada ona benziyor.
    grafta görüldüğü gibi bir tarafa kıracak 20-50 günlük ortalama hep çalışmış bu bölgeler takip edilmeli.

3. cam göbeğinin altında çoklu kapanışlar yapmasın yeter.
    Yukarı dönüş için 11.80 üzeri kapanışlar gerekli

4. 4.88 altı kapanışlar yapmadığı sürece yukarı hamleler gelebilir.
    eski zirvesini geçerse yeni hikaye yazacağını düşünüyorum.

Hocam iyi geceler CUSAN nasıl acaba teşekkürler

D6502 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

[QUOTE=bulut1-53;1691622]
     Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku

Sn Kaya güzel dilekleriniz için tşkl.
    Sasa da 1 sene yorumlamamız oldu güzel kazandırdı çalışmalarımızdan faydalanıp kazndıysanız güle güle harcayın.
    Topiklerdeki çok bilmiş ve kimisi bilerek kimisi bilmeyerek tahtayı yönetenlere uşaklık yaptıkları için benim gibi gördüğünü dik söyleyenler bu adamlara yara verir ve düşman kazanır.Ve bu yüzdende bu topiği açıp beğendiğim tahtaları burada yorumlamaya karar verdim.
    Gelelim cemts geçen topiğinde birileri atıp tutuyordu uyardık tartışma oldu ceza aldık .
    Velhasıl geldiği yer ortada ,
    Gelelim sizin cemts olayına topiğimde ben uyarıyı grafa bakarsanız 5.70-75 bandını geçemeyince uyarmıştım .
    Bu yüzden sasa dan beni tanıyorsanız veya başka tahtalardan her zaman şunu söylerim yazdıklarımı yorumladıklarımı dikkatli okuyun derim sonuç olarak ben yukarda belirttiğim gibi daha önceden cemts için düzeltmenin ilk işareti demiştim.
    Bulut hocam seni görmek ne güzel. Tesadüfen bilgisayarı açtım, tabiki açınca ilk baktığım sizsiniz. Yazılarınızı görünce çok sevindim. Hocam ben demekki çemtaşla ilgili uyarınızı kaçırmışım. Zira düşerkende almaya devam ettim. Şimdi portföyüm ful çemtaş. Tavsiyeniz ne olabilir. Teşekkürler sevgili hocam

7. 4.51-4.22 aşağıda destek ler.
    Buraları dip yaparsa iyi olur.
    takipteyiz.

Sayfa 37/262 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •