Sayfa 525/948 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by safran_ Yazıyı Oku
    Bu hisse birkaç kişinin dışında kimsenin uğramadığı bir yer iken, 2.20 ve sonrasındaki harekette çok talep görmeye başladı , 75 kişi yi ben görmedim ,şayet bu sayıya ulaşıldıysa , bu arkadaşlar silkelenmeden burdan birşey beklemem , burası her zaman negatif indikatördür , mesela son 1 haftada Yünsa da olanlara bakın , ben olsam sürekli yazıp çizmem , maharet değil bu.
    Sn.safran daha nasıl bir silkeleme bekliyorsunuz. Kağıdı detaylı takip etmenizi tavsiye ederim. Üst denemeleri ani ve hızlı oluyor. Alım imkanı vermeden varacağı yere varıyor. Oradan maliyetlenen en fazla 2 4 hafta bekliyor düzeltme ve yeniden daha üstünü deniyor. Bu arada fazla düşmüyor ki maliyet yapamıyor kimse. Yeniden kimse kağıda giremiyor çünkü hisse 10 yıldır buraları görmedi ve 9 senedir hep 1 tl ve altında idi. Kimse hareketi kestiremiyor. Ama adamlar hep aynı senaryo ile milleti uyuşturdu. 1.6 tavan hareketini izleseydiniz ne demek istediğimi daha net anlardınız. Mal yok kimsede tahta bomboş. Daha önceki yıllarda 100 bin olan Kademeleri şu an max 30 40 bin o da en yoğun günde. Bence amaç geçmiş yıllardaki kötü izlenimi silmek

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Bu arkadaşı kazanacağız. Göreceksiniz inşallah.
    Istemem yan cebime koy o arkadaş gönlü aktı bence

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, nasıl kazanacaksınız, adama bir baksanıza, umutsuz vaka.
    CEVAP:
    -Tıbben ve bilimsel olarak öyle, fakat Allahtan umut kesilmez. Kemosabe üstada sesleniyorum, demiştin ya; tetkik ve tedavi yap diye. işte bu adam tam aradığımız biri.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

4.  Alıntı Originally Posted by safran_ Yazıyı Oku
    Bu hisse birkaç kişinin dışında kimsenin uğramadığı bir yer iken, 2.20 ve sonrasındaki harekette çok talep görmeye başladı , 75 kişi yi ben görmedim ,şayet bu sayıya ulaşıldıysa , bu arkadaşlar silkelenmeden burdan birşey beklemem , burası her zaman negatif indikatördür , mesela son 1 haftada Yünsa da olanlara bakın , ben olsam sürekli yazıp çizmem , maharet değil bu.
    Burasi son 1 aydir pozitif indikator olarak seyrediyor. Spek ve avanesi burayı hep izler bu sefer ilgi çok olunca sı.tılar

5. Hiç bahsedilmemiş. şirket 913 bin hisse geri alımı yapmış 1 TL altında . Bu hisselerden de biraz kar yansır bilançoya.
    Bu hisselerin takası hangi kurumda acaba?

yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by domates Yazıyı Oku
    Hiç bahsedilmemiş. şirket 913 bin hisse geri alımı yapmış 1 TL altında . Bu hisselerden de biraz kar yansır bilançoya.
    Bu hisselerin takası hangi kurumda acaba?

yatırım tavsiyesi değildir.
    Yoo çok bahsedildi. O paylar 2014 kararıyla 3 yıllık geri alım politikasinca toplam 996 bin lot 0.92 maliyetle 917 bin tl ye alındı. O paylar 2014 yılı itibariyle 3 sene içinde satılmazsa sermayeye eklenecekti.

7. Bende aranıza yeni katıldım ktpci abiyi anele
    den tanırım. Baya aramızda üstad abiler var
    Bu beni ziyadesiyle mutlu etti maliyetim yüksek ama olsun 9 aylık da biraz ekmek nasip oldu inşallah son çeyreğinde de iyi kar
    gelirde hepimiz mutlu oluruz saygilar

8. (*) İşletmenin kendi sermayesine ilişkin geri alınmış olan payların alım bedelleri özkaynaktan düşülerek
    gösterilmiştir. Geri alınmış paylarla ilgili cari dönem içerisinde herhangi bir alış ve satış işlemi
    gerçekleşmemiş ve kar zarar oluşmamıştır. Geri alınmış payların nominal tutarı 996.000 TL’dir.

Sayfa 525/948 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •