Sayfa 78/242 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 1933 madde; 617 - 624 arası.

Konu: PINSU - Pınar Su VE İçecek San. ve Tic. A.Ş

1. Haklısınız. Muhtemelen Katara çok milyon dolarlık satış yapmıştır.
    So, we have to buy a lot off ,pın-water stock. And,we have to be very quick.
    Özür hep TÜRK'çe yazdım.Anlaşılamıyorum.
    YAZDIKLARIM HİÇ Mİ HİÇ YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

2.  Alıntı Originally Posted by kuserali61 Yazıyı Oku
    Ödemeler ve alacaklar son çeyrekte değil mi idi? Neyse çok geçmez görürüz. Ama kağıttaki baskıdan korkmayın. Baskının çaresi sadece sabırdır. Yoksa PINSU bu kadar hareketsiz duran bir kağıt ve spek karakterine sahip değil. Ayrıca son çeyrekte satışlar düşer diyorsunuz ancak Katar'a su satmadı mı bu adamlar son çeyrekte
    Allah aşkına bilançosu iyi gelebilecek bir şirket hissesi 10 yıl önceki fiyatında sürünür muydu sizce..😞
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

3. Bilanço ne zaman gelecekti. Bakalım ne zaman cevap bulacağız sorularımıza? Görelim bakalım

4. Ölü takliti yapıyor. Ben bu kağıdı hiç bu kadar hareketsiz görmemiştim gerçekten. Ne oluyor la

5. Beklenti nedir? Bu kağıttan bir halt olmaz bence. Ben sattım çıktı derken hikaye. Bu havada dahi gidemiyor...
    Son düzenleme : 126486AGM; 15-02-2018 saat: 17:12.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. Endeks kadar dahi çıkamıyor. Kalanlara bol kazançlar dilerim.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 78/242 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •