Dedim sana,
kýrk yýllýk ortaðýndan baþkasýndan fayda bekleme...
dinletemedim..![]()
Dedim sana,
kýrk yýllýk ortaðýndan baþkasýndan fayda bekleme...
dinletemedim..![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Haydaaaa sabandan aksama , geceden sabaha kadar buradayým kimse gelmiyor onlara laf yok bana kýzýyorsunuzSonra haydi çýkýn gelin Eskiþehir’e diyorum gelen giden yok gene bana kýzýyorsunuz
Yahu bir kiþide dün Pazar akþam akþam 3 mesaj atýlmýþ onu da Mustafa atmýþ nerde digerleri deyip birþey demiyorsunuz gene bana kýzýyorsunuz
Tesufler valla
![]()
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
6 da kalkacaðým yavaþtan yatarým ..
Tukkani acalim, bu gun erken kalktik, yol yorgunuyuz, biraz damnatip zibaracagim!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri