Sayfa 299/916 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by khan07 Yazıyı Oku
    Sermaye tavan artışı yapmayacaklarını; net, açık ve yasal bir şekilde belirttiler zaten. KAP açıklaması yerinde duruyor.
    Bazıları ,artık iyi niyetli olmadıklarına inanıyorum, aylardır yalan yanlış tavanı arttıracaklarını yazıyor.
    İlerde ne olur bilmem en azından yakın zamanda arttırmayacaklarını net ifade ettiler.
    Yapmalarına mantıken ve ticari olarak gerek yok.
    Geçen yazdım, sermayecilerden çıt çıkmadı. Borcu olmayan, kredisi yüksek şirkette patron ihtiyaç yokken neden dağıtılmamış karları sermayeye ilave etsin? Böylece rahatlıkla kullanıyor, sermaye yazıp niye kendini zora soksun.
    Akıllı patron etmez.
    Kutpo yatırımcı ilişkileri sorumlusu mustafa toprağı telefonla ocak ayında aradım... 31 aralık 2017 de sermaye tavanı geçerlilik süreniz doldu mu dedim, evet doldu dedi. Yeni sermaye tavanı nolcak dedim, genel kurul maddelerine eklenecek görüşülecek dedi... Mevzuata göre yönetim kurulu kararı yetiyor, süre dolmuş neden genel kurulu bekliyoruz diye sordum... Genel kurul da genel kurul dediii.... Khan 07 süre dolmadı dese de süre doldu, spk görüşü de sermaye artışını gerektirebilir... Ekonomi bakanlığı ithalat raporunu tamamladı.... Bu hafta vergi dairesine kar bildirilecek...

2. Sayın Tolgayürk,
    Kaçırdınız galiba. 29 ocak tarihli yönetim kurulu kararı, 30 Ocak’da KAP’a bildirildi.
    YK kararı ile kayıtlı sermaye tavanının 40 milyon olarak 31.12.2022’ye kadar uzatılması konusunda esas sözleşmenin 6. Maddesinin tadil edilmesi için SPK oluruna müraacat edildi.
    SPK’nın bu değişikliğe neden itirazı olsun ki şirket her türlü rasyosu ile yeterli ve düzenli olarak çalışmakta.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. KP’nin spekülatif operasyona ihtiyacı yok. İşini düzgün yapan, yapısı sağlam şirket.
    Kazandın, karını açıklayabilsin, temettü dağıtsın. Zaten gideceği yere gider.
    Geçmişin izlerini silmek için , yatırımcının güvenini kazanmak için zamana ihtiyacı var. Bakarsınız spek erken fişekler, hızlı gider. İstemez, gitmez.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Yine kademeler bomboş. İyice bokunu çıkarttınız ama.

5. teknik olarak güzel duruyor, 7,25 direncini geçerse çanak hedefi 14
    teknik kalkışma hazırlığı yapıyor sanki
    ytd

6. Ne kalkışması hocam. Tradeden başka bir şey yok. Daha öncede 7.22 den döndü. Şu an fiyat ne olursa olsun kademeler dolmadikca günlükcü işlemi var burda.

7. Ayrıca bu hisse ne zaman hacimsiz çıksa hemen umut dolu insanlar geliyor. Kendinizi kandirmayalim. Bol kazançlar.

8. Spek o kadar fakir ki aradaki kademeleri bile doldurmuyor. Tek yaptığı 300 500 alttan topladığı hisseleri 15 20 kademe yukarı yazmak. Sonra altta destek attım imajı verip günlükte trade yapmak. Aman dikkat arkadaslar. Bu hissede ki yükselişlerde hacim olmasına dikkat edin. Hacim yoksa bulasmayin derim. Eğer uzun vadeci iseniz hisse kelepir her düşüş toplama firsatidir. Bol kazançlar.

Sayfa 299/916 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •