Sayfa 98/312 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 777 - 784 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1. İNTEMADA şu.da olabilir .sermaye artırmazlar.eczacı yapıda yapılanı yaparlar.kottan çıkartma planı varsa.bilançolar zarar gelir.sermaye artırmaz.yukarı aşşağı kalanıda toplarlar.sonra kottan çıkarlar .bunuda yapa bilirler.böyle bir plan yoksa .kottan çıkmazsa.şuna inanın .egeen gübre eski bağfaş .afyon neyse .o olur.bazı arkadaşlar yazınca kızanlar var.acaba şirketi inceliyorlarmı.ZIPZIP.yıllardır.yazıyor.bazı arkadaşlar kızıyor.acaba şirketin içeregine hiç bakmadılarmı ZIPZIP.haklı .ciddiye almıyorsunuz ama kottan çıkmasa. gidecegi çok yol var.......1 katrilyonluk eski fiatla satış yap kar olmasın .tuhaf degilmi.sermaye.4.800 000....yakında .70.milyon .100.milyonlu karlar.olursa şaşırmamalı.sadece varsayım arkadaşlar ama gerçektende olması gereken hatta kar dahada fazlası olmalı.fiatı belirleyin siz......şimdi.....böyle olursa..

2.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    İNTEMADA şu.da olabilir .sermaye artırmazlar.eczacı yapıda yapılanı yaparlar.kottan çıkartma planı varsa.bilançolar zarar gelir.sermaye artırmaz.yukarı aşşağı kalanıda toplarlar.sonra kottan çıkarlar .bunuda yapa bilirler.böyle bir plan yoksa .kottan çıkmazsa.şuna inanın .egeen gübre eski bağfaş .afyon neyse .o olur.bazı arkadaşlar yazınca kızanlar var.acaba şirketi inceliyorlarmı.ZIPZIP.yıllardır.yazıyor.bazı arkadaşlar kızıyor.acaba şirketin içeregine hiç bakmadılarmı ZIPZIP.haklı .ciddiye almıyorsunuz ama kottan çıkmasa. gidecegi çok yol var.......1 katrilyonluk eski fiatla satış yap kar olmasın .tuhaf degilmi.sermaye.4.800 000....yakında .70.milyon .100.milyonlu karlar.olursa şaşırmamalı.sadece varsayım arkadaşlar ama gerçektende olması gereken hatta kar dahada fazlası olmalı.fiatı belirleyin siz......şimdi.....böyle olursa..
    Bak arkadaşım bu hissede beklenti olmasaydı bu fiyata cekmezlerdi,bence daha buralardan toplayacaklar umuyorum ki hedef nedir siz düşünün, 1 milyardan fazla satisi olan bir sirketin sermayesi5 milyon olur mu bir ,, ikincisi bu sirket aylar once kapa yapacagi faaliyet lerini acikladi, ben de ne gibi gelismeler olabileceğini yazdim, bunlar benim fikirlerimdir, asla tavsiye niteligi taşımaz, herkes hesabini iyi yapsin, anlayan anladi, banim ongorum hedef buyuk, ytd...

3. takas paylaşımı yapabilicek dostlar varsa paylaşsın .....saygılar.....

4. Ateşi yaktım...

Şiş elimde...

Buralarda bi kurbağa dolaşıyordu....zıp zıp zıplayan cinsten...

Onu bi yakalarsam varya...nasıl şişe geçirip...cız bız ...offfff diyorum...offffff....

100 olacak...200 olacak...300 olacak...500 olacak...millete mal aldır...olmadı sattırma...

Vay anam vay...elimde şiş peşindeyim...ateş cazır...cazır...

5.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Ateşi yaktım...

Şiş elimde...

Buralarda bi kurbağa dolaşıyordu....zıp zıp zıplayan cinsten...

Onu bi yakalarsam varya...nasıl şişe geçirip...cız bız ...offfff diyorum...offffff....

100 olacak...200 olacak...300 olacak...500 olacak...millete mal aldır...olmadı sattırma...

Vay anam vay...elimde şiş peşindeyim...ateş cazır...cazır...
    fiat vermek .çok yanlış.fiatı patron belirler.fiat verildimi .günlük ve ya kısa dönem hissede olan çok üzülür düşerse.fiatı ucuz bunu her ks biliyor ama kaç lira olucağına fiat vermek .vebal altında kalmak demek.bunu spek ve patron bilir.........bilgi alış verişinde buluna biliriz .kimseyi yönelendirmeden.

6. pasta paylaşalım versa takasta .....

7. Bak benimle uğraşan kötü haw haw (ismin bile cuk oturmuş), buraya yazdiklarimi carpitma, yazilarimi iyi oku, yazilarim tavsiye niteligi tasimaz biiiir, ikincisi burasi forum intemayi 28 senedir alip satan biti olarak burada forumda kendi fikirlerimi paylasirim,burasi forum, ben kendi fikirlerimi yazmakta hurum, kimse alir , almaz, o beni hic enterese etmez, sonucta bana kazancindan komisyon verecek değil, buraya kadar bana laf soyleyen terbiyeden yoksun kişi , yazdigim yazilara her zaman tavsiye niteligi tasimaz ekliyorum, sana giren cikan var mi, bu kadar rahatsiz olduguna gore durust ol da hiç olmazsa kime calistigini da artik açıkla, kac para maas aldigini da, eger bi daha benim yazimi alinti yapıp bana cevap yazarsan, Allah seni de sahibini de nasil niliyorsa oyle yapsin, ayni zamanda foruma da sikayette bulunacagim, yeter artik bu ne yaaa.....
    Lafa bak yaaa 100, 200, 300, 400, 500 mal aldir mis, ulan iftiranin bu kadari olur, yazilarimi adam gibi oku, yw...şk,
    Bizim forum da da pislukbi haw haw dolaşıyor, ben de onu bi yakalarsam çok fena ziplayacam...
    Burası forum ne işe yarar? ??????
    Herkes fikrini yazar, tavsiye niteligi tasimaz,

8. Tek isteğim artık yeşil kapatması

Sayfa 98/312 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •