Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 949/1014 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 7,585 - 7,592 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Büyük umutlarla ev alanlar zorda... Bakanlıktan 'Fikirtepe' açıklaması
    http://www.hurriyet.com.tr/buyuk-umu...amasi-40740977

Eskinin varoşuna yapılacağı vadedilen, sosyal donatıdan yoksun, UCUBE betonlara akılsızca para yatıranların mağdur olması kimi üzer ki !... Kendin etttin kendin buldun derler. Hesabını bilmeyen kasap m...na girer masat.

Batık müteahhidi kurtaralım derken Finans Merkezi battı
    https://medium.com/tr724/bat%C4%B1k-...1-2b36f79c1271

Haber eski ama AKP yandaşlarının milletin cebinden çalınan paralarla nasıl kollanıp korunduğunun öğrenilmesi açısından ibretle okunması gerekir. Siz yada her hangi biri TOKİ yada başka bir kamu kurumunu milyonlarca lira zarara uğratacaksınız ama bu görmezden gelinip mükafat olarak size HAYALİDE olsa İstanbul finans merkezinin inşası münasip görülecek. Mümkün mü ? Eğer YANDAŞ iseniz herşey mümkün bu durumda bunlara destek veren her zümrenin zarar görmesi de müstahaktır .

Batan YANDAŞ `ın SARPHAN projesinden kelepir fiyata ofis, hadin ! beton beyinler kaçırmayın alın bu kelepiri !... Size kıyak yapıp bir tiyo vereyim, bu veya benzer kelepir için 600 den fazla teklif etmeyin , eğer gerçek satıcıysa verir yoksa siz TOK alıcı olun ve karlı çıkın.
    SARPHAN FİNANS PARK'DA KDV AVANTAJLI 81m2 OFİS 1.200.000 TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...38482425/detay

Kurtlar Vadisi Fikirtepe: 1000 mağdur!
    Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Pana Film tarafından kurulan Pana İnşaat'ın Fikirtepe'deki faaliyetleri durma noktasına geldi. Yaklaşık bin aile mağdur olduklarını belirterek şikayetçi oldu. Konut satın alanlar da teslimat yapılmadığını belirtiyor.
    MAHİR ŞAŞMAZ: SATIŞLAR YAVAŞLAMADI, KESİLDİ

Pana Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Şaşmaz, şirket olarak finansman sorunu yaşadıklarını belirterek şunları anlattı: “Yönetim Kurulu Başkanımız Raci Şaşmaz Fikirtepe’ye konut yatırımı yapmaya geldi, sonra projeye ortak oldu ve bazı sebepler yüzünden iş bizim üzerimize kaldı. Aslında sorun bizim şirketimiz özelinde yaşanmıyor. Fikirtepe, hatta tüm inşaat sektöründe yaşanıyor. Bankalar inşaat sektörüne 1 kuruş finansman sağlamıyor. Bu işlerin öz sermaye ile bitmesi de mümkün değil. 3 aydır 1 ev satmadık. Satışlar yavaşlamadı, kesildi. Biz de mali sıkıntılar nedeniyle işlerimizi yavaşlattık.
    https://www.gazeteduvar.com.tr/ekono...e-1000-magdur/

El mikiyle gerdeğe girerken kime sordun ? Madem böyle bir işe soyunurken gerekli öz sermayen yetersizdi iştigal alanın olmadığı bir işte FİLM YAPIMCISI olarak ne mok arıyorsun ? Hem bunlardan beton alanlara hem arsalarını bunlara kaptıranlara geçmiş olsun diyelim . Lafın gelişi yoksa kendi edip kendi bulanlara geçmiş olsun bile denmez...

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Batan YANDAŞ `ın SARPHAN projesinden kelepir fiyata ofis, hadin ! beton beyinler kaçırmayın alın bu kelepiri !... Size kıyak yapıp bir tiyo vereyim, bu veya benzer kelepir için 600 den fazla teklif etmeyin , eğer gerçek satıcıysa verir yoksa siz TOK alıcı olun ve karlı çıkın.
    SARPHAN FİNANS PARK'DA KDV AVANTAJLI 81m2 OFİS 1.200.000 TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...38482425/detay
    600 mü?
    200 den fazla vermem dağ başında ofismi olur komedi sadece. nereye yakın bu? kamu dairelerine yakınmı? banka vs? toplu taşıma??
    zaten aidatı kira kadardır
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

Aha da buraya yazıyorum 2 yıla kadar emlak işi banker faciasına dönecek.Şu anda da batık da iktidar batıkların batmasına izin vermiyor.Bu zombi inşaat şirketleri maketten satış yapıyor ya, alanlara cidden çok üzülüyorum.Bu evleri maketten alınca aslında hiç bir şey almış olmuyorlar.Müteahit batarsa paralar uçar gider.Yıllar önce o kazığı yemiş deneyimli bir türk vatandaşı olarak uyarıyorum ,ilerde bu yazının faydasını çok görürsünüz, dikkatli okuyun yazdıklarımı))))))

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Aha da buraya yazıyorum 2 yıla kadar emlak işi banker faciasına dönecek.Şu anda da batık da iktidar batıkların batmasına izin vermiyor.Bu zombi inşaat şirketleri maketten satış yapıyor ya, alanlara cidden çok üzülüyorum.Bu evleri maketten alınca aslında hiç bir şey almış olmuyorlar.Müteahit batarsa paralar uçar gider.Yıllar önce o kazığı yemiş deneyimli bir türk vatandaşı olarak uyarıyorum ,ilerde bu yazının faydasını çok görürsünüz, dikkatli okuyun yazdıklarımı))))))
    devlet muteahhitleri ve magdurlari kurtaracak paket yasa cikarir

Parasini bizim gibi magdur olmayanlar oder

Hayat haksizliklarla dolu

Hadi iyiyiz, Amerigadan odeyecekmis hissesine duseni!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 949/1014 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •