METAL kademe analizi
![]()
METAL kademe analizi
![]()
Doğa Okulları yıllardır başarıyla taşıdığı liderlik bayrağını, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul şirketlerinden birinin kurucusu ve sahibi olan Ömer Saçaklıoğlu ile daha yükseklere taşımayı hedeflemektedir” dedi.
Ömer Saçaklıoğlu, Metal Yapı Konut markasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründen faaliyet gösteriyor.
Ömer saçaklıoğlu hepsinin sahibi
Sensor bey teknik olarak hissede yorum nedir
Sayin zirve yazmis olduğunuz halka arz değilde metalgayrimenkul ile birlesme olursa size fayda sağliyacağini dusunmekteyim ben alti yil bekledim su an elimde hisse yok ama umarim sizin icin fiyat daha iyi yere gelir kucuk yatirmci olarak kimsenin zarar etmesini istemem ben okadar zaman bekledim birsey kazanamadim umarim siz kazanirsiniz burada olmamin sebebi sadece aliskanlik.
Bir bildiğim varsa birşey bilmediğimdir
Ekmc sadece biraz sesli düşündüm bir halka arz falan söz konusu değil kimse yanlış anlamasın.bende bu hissede 5-6 yıldır bekliyorum.neden bir flap olmasın ytd ama insanın canı sıkılıyor küçük yatırımcı olarak. Geçen yıl 1.35 flap vardı satıp anelt aldık o da hain çıktı.hep kaybeden küçük yatırımcı Allah yardımcımız olsun
Yer İmleri