Sayfa 148/244 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198 ... SonSon
Arama sonucu : 1949 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: SNPAM - Sönmez Pamuklu

1. Hayret topikte kimse yok. Kağıt tavanda.. bu spekler herşeyi yapar. Kağıdın hepsini süpürdümü ne yaptı. ? 8 dk. hiç işlem olmadı kâğıtta. Bu , yarın işimiz var daha kâğıtta demek anlamına gelirmi acaba? YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Bozdular tavanı

3.  Alıntı Originally Posted by srsbrs Yazıyı Oku
    Bu kağıda Galip girmeden çıkmayacak sanırım))
    Sizce beni duymuş mudur?

4. yahu adamlar son dk ya göre görüntü veriyor. 1 dk kala tavanı bozuyor. bu da demek oluyorki sen hangi adımı atarsan o da tersini atacak ve hep yanılacaksın ve hep kaybedeceksin. tutarlı olmazsa tabi.. bakın tersini yapıcam dedim iki ters yaptım onlarda yine iki düz yaptı. şimdi yarın sanki kağıdın işi bitecekmiş gibi görüntüde. çünkü görüntüye göre hadi az hacimle tavan yapsa anlarızda baya hacim oldu. bu da boşaltabildiğini boşalttı diye düşündürüyor. aslında pastalarda öyle gösteriyor. yani yarın bunların yine büyük bir manyaklık yapması lazım. doğrusu nasıl yapacakları konusunda da mantıklı bir senaryo gelmiyor aklıma hal böyle iken.

öyle bir manyaklık için malı satmış değil almış olmaları gerekir. ama takaslar öyle demiyor. bakalım yarın salarlarda fazla salmadan destek yapabilirlerse o zaman iyi. yok asansör düşüşüne oynarlarsa kağıt selpak olur. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Merhaba , SONME 'den durumumuz daha iyi gidiyor. Toparlarız gibi beklemeye devam YTD

Sağları solları belli olmuyor ama ikisini de aynı değerlere İşlem hacimleri de aynı gibi yakın tutmaya çalışıyorlar. 1 koltukta 2 karpuzu sığdırmaya çalışıyor. Bakalım sonu ne olacak. Hangisine bugün yol verecekler AO fiyatımız iyi değerlerde - 'den artıya her an geçebiliriz diye tahmin ediyorum. Dünün çıkışı böyle olmamalı bıktırma politikası var gibi . YTD

7. bu iki hisenein birlesme mevzu vardı iki hiseyi aynı seviyede tutmaları gene gündememi getrecekler acaba

8. Hareketlendi yine

E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 148/244 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •