Sayfa 336/652 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. sn keko böyle bir hissede o kadar prim beklemek şuan için hayal olur... büyük bir yatırım planlar.. yabancı ortak arar o zaman ayrı.. şuan için zor.... gerçekçi olmak gerekirse sahipleri bu şirketi satmaz... zaten işleri iyi, hem kar ediyor hemde arsa alım satımlardan para kazanıyorlar... mesela neden ortak arasınlar bana mantıksız geldi... diğer olasılık olursa ozaman büyük prim için bakılabilir..

2. Bu hisse patron hissesi ve patronunun borsayla isi yok.118 bin endekste 1.92 gören şirket endeks düşerken biraz 112 binlere 1.67 gördü.endeks 117 binde biz 1.72 deyiz .bu hareketleri güzel bulan dostlarımız varsa diyecek sözüm yok.bana göre böyle şirketler borsada olmamalı zaman kaybı kücük yatırımcı icin patronun gözü gariban kücük yatırımcılarının cebinde .borsaya insanlar sermayeleri deger kazansın diye yatırım yaparlar banka hisselerinin bile büyük prim yaptıgı endeks rallisinde yerinde saymıs bir hissenin patronu benim nezdimde yatırımcı düsmanıdır umarım bilancoda palyacoluk yapmazda hisse hareketlenir hepimiz kazanırız yoksa bos beles bekliyoruz su ana kadar.

3. ft-2 dostumuz artık ortakların kafesteki kuşlar yerine dışarıdaki kuşları yakalama çabalarına girdiklerini söylüyordu...başka bir arkadaşımız da artık yeni yatırımların olmaması nedeni ile bu yıl son çeyrekte iyi kar geleceğini iddia ediyordu...

bu bilanço bir çok şeyi açıklığa kavuşturacaktır..karını yine 2-3 milyon gösterirse hile hurda devam olarak algılayacağız...yok olması gereken gibi 10-12,5 milyon tl gönderirse artık bu hisseye köküne kadar güvenebileceğimizi gösterecek...patronların son zamanlarda artık 1,50 leri beklemeden 1,70 lerden maliyet yapması bana iyi bir bilançonun geleceğini düşündürtüyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Borsadaki hisselere göbekten bağlı değiliz dostlar...bize hisse çok..beğenmezsek yolumuz açıktır...istediğimiz başka güzel hisseler de elbette vardır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Arkadaşlar Sn Daha Fazla Olmazın birkaç sayfa geride bir teklifi vardı. Okuyup fikirlerinizi yazabilir misiniz? Böyle bir çalışma yapılır mı? Yapılırsa sonuç alınabilir mi? Hayırlı kazançlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Hakican Yazıyı Oku
    Endekside hesab ettinmi dostum
    banka faizi endeks i hesap ediyor mu?

7. Hisseyi is yatırım ve garanti yatırımdan kontrol ediyorlar art niyetli olduğu patronun belli.gecen alım geldi 1.80 yaptı hisse garanti 500 bin lot sattı .sonra ertesi gün 600 bin geri aldı .iyi niyetli bir patron niye hissesi deger kazanmasın diye ugrasır bunun mantıgı var mı.insanları bıktırıp hisselerini bedavaya toplamaya calısan bir hastalıklı zihinle karsı karsıyayız bence.

8. 26 milyon kar var .fk bedava fiyatı komik niye gitmiyor hisse sorun patronu.tabela sirketleri ucup gitti zararda olan sırketler bile yükseldi biz yerimizde sayıyoruz .

Sayfa 336/652 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •