Sayfa 126/617 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 4934 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: İDEAL veri terminalinde /Sistem/İndikatör/Robot

1. Çağlar Bey iyi akşamlar tekrar. Günlerdir dolaşan kara bir bulut var üzerimde sanırım bir türlü başaramadım sürekli bir aksilik oluyor bu dll macerasında anlamadım açıkçası Şaka bir yana üzülerek söylüyorum fakat aynı hayatı alıyorum. Mail adresimi versem Wetransferden yollamanız mümkün olabilir mi?

2.  Alıntı Originally Posted by habilgur Yazıyı Oku
    Çağlar Bey iyi akşamlar tekrar. Günlerdir dolaşan kara bir bulut var üzerimde sanırım bir türlü başaramadım sürekli bir aksilik oluyor bu dll macerasında anlamadım açıkçası Şaka bir yana üzülerek söylüyorum fakat aynı hayatı alıyorum. Mail adresimi versem Wetransferden yollamanız mümkün olabilir mi?
    Sizde bir problem yok, file.io düzgün çalışmıyor
    Birkaç farklı yere daha ekledim. Hangisi çalışırsa artık.

https://files.fm/u/cyk367bv

https://ufile.io/yh91a

Bunlar çalışır umarım

3.  Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    Bugüne kadar Sistem çağrılarının cxSistem olarak tanımalanabildiğini kimsede görmedim. Yazdığım User.cs'da bu şekilde bulacaksınız. Bunu yapabilmenin yöntemi iDeal.exe yi referanslara eklemek. Dolayısıyla intellisense ile cxSistem altındaki metotlar ve özellikler görünür ve derlenir hale gelecektir.
    ilginç bir yöntem olmuş, teşekkürler bilgi için.
    her defasında ideal aç-kapa yapma sorunu olmasa her şey çok daha kolay olacak.

4. Çağlar Bey, Dosyayı indirdim tam denerken sağ olsun Orhan Akdoğan Beyle iletişim kurduk yardımcı oldu nasıl olması gerektiğini gösterdi ve sonunda bağlantıyı sağladık Bu vesile ile bu forumdaki, siz ve Orhan Bey başta, gerçekten alçak gönüllü ve güzel insanlarla tanışmış olmak keyif verdi. Katkı sağlayan herkese tekrar teşekkür ederim .
    Sevgiler & Saygılar

5.  Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    ----
    İleri seviye kullanıcılar için not:
    Bugüne kadar Sistem çağrılarının cxSistem olarak tanımalanabildiğini kimsede görmedim. Yazdığım User.cs'da bu şekilde bulacaksınız. Bunu yapabilmenin yöntemi iDeal.exe yi referanslara eklemek. Dolayısıyla intellisense ile cxSistem altındaki metotlar ve özellikler görünür ve derlenir hale gelecektir.
    Sayın Caglar,

Bu yöntem ile ideal içindeki bütün metotlar ve özellikler geliyor.Gerçekten bulunmaz nimet.Bu durumda idealin içine tam kalbine girmiş oluyoruz.

İstediğimiz şeyi yapmak daha kolay ve daha pratik hale geliyor.Bu konudaki yardımlarınız için ayrıca size tekrardan teşekkür ederim.

Bu sayede uzun zamandır gerçek zamanlı "debug" olayının nasıl yapılması gerektiğini de bu sayede öğrenmiş oldum.

Şimdi ideal benim için daha kolay ve eğlenceli hale geldi.

6.  Alıntı Originally Posted by Orhan AKDOĞAN Yazıyı Oku
    ilginç bir yöntem olmuş, teşekkürler bilgi için.
    her defasında ideal aç-kapa yapma sorunu olmasa her şey çok daha kolay olacak.
    Malesef aç-kapa zorunlu. Windows'ta bir uygulamanın bir dll'e erişimini kesmenin yolları var ancak iDeal'in user.dll'e sürekli erişimi var ve malesef güvenli değil. Bunu mümkün hale getirmek için faklı application domain ler kullanılması söz konusu ancak oraya gelene kadar iDeal'de daha çok eksikler var

7.  Alıntı Originally Posted by habilgur Yazıyı Oku
    Çağlar Bey, Dosyayı indirdim tam denerken sağ olsun Orhan Akdoğan Beyle iletişim kurduk yardımcı oldu nasıl olması gerektiğini gösterdi ve sonunda bağlantıyı sağladık Bu vesile ile bu forumdaki, siz ve Orhan Bey başta, gerçekten alçak gönüllü ve güzel insanlarla tanışmış olmak keyif verdi. Katkı sağlayan herkese tekrar teşekkür ederim .
    Sevgiler & Saygılar
    Sonunda başarmış olmanıza sevindim
    Rica ederim...

8.  Alıntı Originally Posted by serseri26 Yazıyı Oku
    Sayın Caglar,

Bu yöntem ile ideal içindeki bütün metotlar ve özellikler geliyor.Gerçekten bulunmaz nimet.Bu durumda idealin içine tam kalbine girmiş oluyoruz.

İstediğimiz şeyi yapmak daha kolay ve daha pratik hale geliyor.Bu konudaki yardımlarınız için ayrıca size tekrardan teşekkür ederim.

Bu sayede uzun zamandır gerçek zamanlı "debug" olayının nasıl yapılması gerektiğini de bu sayede öğrenmiş oldum.

Şimdi ideal benim için daha kolay ve eğlenceli hale geldi.
    İşin User.dll kısmı epey zevkli. Uğraştıkça daha da profesyonel sistemler tasarlayacağınıza inanıyorum.
    Rica ederim...

Sayfa 126/617 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •