Sayfa 234/571 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. Halka arzdan alınan ve bunları bir ay satmayanlara yüzde iki bonus garantisi var. Yani arzdan 100 lot alıp hâlâ elinde tutanlara arzdan sonraki 30 gün sonra (24 Şubat'ta doluyor sanırım.) 2 lot verecek.
    15,50'den sattığın kağıdı arz fiyatının çok altına getir, sana inanıp satmayanlara da dalga geçer gibi 2 lot hediye ver. Böyle bir durumda sadece kendilerine değil, sülalerine de mevlit okuturlar bunlar.

Oyle demeyelim cok mubarek insanlardir sahipleri.bu ulkeye cok buyuk yatirimlari vardir.binlerce insan ekmek yer onlarin sayasinde.biz yatirim yapmisiz dusmus hisse fiyati cok onemli degil mesele ulkemiz kazansin.1 kisi fabrika kuramaz ama 1000 kisi bir ayara gelirse fabrika sahibi olabilirler.ve en az dogrudan 300 500 kisi istihdam edebilirler.artik girmisiz bir kere cikana kadar bekleyecegiz ..yapacak bir sey yok.biliyorum cok gergin bir topik ama bu kural boyle .doga kanunlari isler her zaman her yerde ..avi ilk aslan yer sonra kalanlara artik ne kalirsa .bu halka arzda da birili saglam ekmek yedi.arz oncesi kurumdan artik kimler aldiysa...acilir acilmaz sur yukari talep topla altlar dolsun sonra sal asagi yavas yavas..tabi dibi de belli degil..sonucta ortada bir grafik yok yillar boyu.kurbaga misali yavas yavas kaynamak ahanda burdan doner yok o kadar da dusmez.diye diye kendimizi surekli kandirarak elimiz stop tusuna gitmedi ve bu saatten sonrada satmaz kimse..artik elimize nakit gectikce ortalama dusur babam dusur.neyse lafi fazla uzatmayayim.bu hafta artik cikis baslasin diye dua edelim.kalin saglicakla.ytd

LG-D724 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by kemer77 Yazıyı Oku
    oyle demeyelim cok mubarek insanlardir sahipleri.bu ulkeye cok buyuk yatirimlari vardir.binlerce insan ekmek yer onlarin sayasinde.biz yatirim yapmisiz dusmus hisse fiyati cok onemli degil mesele ulkemiz kazansin.1 kisi fabrika kuramaz ama 1000 kisi bir ayara gelirse fabrika sahibi olabilirler.ve en az dogrudan 300 500 kisi istihdam edebilirler.artik girmisiz bir kere cikana kadar bekleyecegiz ..yapacak bir sey yok.biliyorum cok gergin bir topik ama bu kural boyle .doga kanunlari isler her zaman her yerde ..avi ilk aslan yer sonra kalanlara artik ne kalirsa .bu halka arzda da birili saglam ekmek yedi.arz oncesi kurumdan artik kimler aldiysa...acilir acilmaz sur yukari talep topla altlar dolsun sonra sal asagi yavas yavas..tabi dibi de belli degil..sonucta ortada bir grafik yok yillar boyu.kurbaga misali yavas yavas kaynamak ahanda burdan doner yok o kadar da dusmez.diye diye kendimizi surekli kandirarak elimiz stop tusuna gitmedi ve bu saatten sonrada satmaz kimse..artik elimize nakit gectikce ortalama dusur babam dusur.neyse lafi fazla uzatmayayim.bu hafta artik cikis baslasin diye dua edelim.kalin saglicakla.ytd

lg-d724 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aynen , bundan sonra burdayız elımıze para gectıkce veya dıger hısselerımızden kar edıp cıkıp , donup dolasıp hep bundan alıp ortalama dusurup bı gun cıkarsa dıye beklemekten baska care yok. Benım malıyetım cok yuksek. Temettuyude beklıycem ordan gelecek paraylada tlıman alacagım. Baska caresı yok. Yatırım tavsıyesı degıldır..

4. Kemer nickli arkadaş buraya yorum yazma sana da küfür etmeyelim.... hadi babacım... Hadi....

5. günaydın sayın forum üyeleri iyi haftalar diliyorum.

6. Günaydın arkadaşlar.. Hayırlı bol kazançlı haftalar diliyorum.. Tlman bu hafta bir yükselme yapabilir mi? Şu %70 kâr temettü vermesi nisan ayında mı olur

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. hayırlı kazançlar arkadaşlar, tlman için cuma günü ile kötü zamnların bittiğini düşünüyorum 1 marta kadar bilanço açıklanacak, vd sunduğu beyannameye göre sermayesi 21 milyon olan şirket 34,7 kar açıkladı, artık hiçbişey eskisi gibi olmamalı,,ytd

8. hiç bir şey eskisi gibi olmamalı mı?bu hisse ırz edileli daha 1 ay olmadı eskisi yenisi bilmem hisse x yada z rakam olur onu da bilmem bildiğim şey,karakter belli...buna göre burdayım.

Sayfa 234/571 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •