Nasıl alınıyor alt limit var mı tşk.ler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nominal olaral en az 1000 USD alabilirsiniz...yani 1000* bond fiyatı /100.... yanlış bilmiyorsam böyle.ama unutmayın vadesinden önce çıkarsanız zarar edebilirsiniz...vade gelmeden satmak isterseniz fiyatı kontrol edin..aldığınızdan aşağı olursa zarar edersiniz..vadesinde ise böyle bir sorun yok.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Şaşırtıcı bulduğum tek nokta
2040 vadeli eurobond faizi % 6,40
2030 vadeli eurobond faizi % 5,76
2020 vadeli eurobond faizi % 3.93
iken nasıl bir anomali sonucu 2018 nisan vadeli eurobond'un faizi %6.75'e çıkabiliyor?. Genelde vadesine 3-4 ay kalan eurobond'lar yukarıdaki faizlere göre düşük kalıyordu, hatta DTH faizinin de altına iniyordu. Ne oldu da vadesine 60 gün kalan bir eurobond'un faizi %6.75 oldu?
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
valla bende çok şaşırmıştım...akbankında %6,50..ama alırken baktım orana uygun bir faiz de veriyor aldım...devlet eurobondu ...sizde bir bakın isterseniz.. burda da ...var... kuponlu olana bakmalısınız.
https://yatirim.akbank.com/tr-tr/tah...r/default.aspx
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri