Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

    102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

    23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

    21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

    16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

    130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

    52 15.12%
Sayfa 979/1014 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

  1.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    90'lı yıllarda arabayla takas olunur şeklinde ev ilanlarını hatırlayan varmı.. o kadar uygundu ev fiyatları..
    ..
    o günler geri gelebilir.. sonuçta ekonomi dediğimiz şey bir cycle sonuçta

  2.  Alıntı Originally Posted by cevdetpaşa Yazıyı Oku
    Her betoncu kazanmıyor o paraları. İşini iyi yapanlar kazanıyor. Bir kısmı da zarar ediyor.

    Aynı şekilde işini iyi yapan sağlıkçılarda çoook iyi para kazanıyor. Hatta öyle sağlıkçılar varki kazançları eskilerin "fabrikatör" leri bile o miktarları rüyasında görür.

    İşini iyi yapan betoncunun kazancına sulanacağına, kendi meslektaşlarından iyi kazananların sahip olduğu bilgi ve beceriyi edinip sende o paraları kazan.
    hakem arkadaşın eleştirdiği artık sürüdürülemez boyuta gelen ve inşaat sektörü üzerinden dönen inanılmaz rant düzeni sanırım.

  3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    ................................Adamın icraatı ev yapmak , tek bir evden kazancı bu.Ve bu memleket gelişecek güçlenecek dünyada sözü dinlenen bir ülke olacak öyle mi....................
    Tabii ki memleket bununla gelişmeyecek. Öyle olsun diyen de yok.
    İtirazım, daire yatırımına toptan geri zekalılık olarak yaklaşma zihniyetine, o nedenle verdim şahit olduğum örneği.
    İnsanlık tarihinin başından beri beslenme birinci, barınma da ikinci olmazsa olmaz ihtiyacıdır insanoğlunun (Bknz. MASLOW)
    Medeniyetin 1000-2000 bin yıl sonrasında da bu durum değişmeyecek. Barınmayı sağlayacak olan daire (şimdiki adıyla) her zaman temel ihtiyaçlardan biri olacak.

    Hatta "oturmak için evet, yatırım için daire alınmamalı" savına da bu nedenle karşıyım ben. Daire bana ihtiyaç olmaz ise, ihtiyacı olan birileri mutlaka olacak. Türkiye-Dünya bü-yü-yor. Nüfus da artıyor.

    Uygun şartlarda, uygun lokasyonda, uygun fiyata, doğru projeye yatırım her zaman kazandıracak.

    Sahibinden.com dan patlak, batık örnekleri yapıştırmakla bu değişmez. Daha önce de ifade ettim: Ticarette tokat yiyen örneklerden yola çıkıp "ticaret yapılmaz" savunulur mu?

    Betonun neyini seveceğiz, gece yanımıza alıp sarıldığımız yok. Bir hakaret, bir hakaret başka icraat olmadığına eminim bu şekilde bakanlarda. O nedenle yazdım alıntıladığınız mesajımı. Bu arada ben de psikolog olarak çalışıyorum. Anlıyorum az çok söylediklerinizi.
    Bol kazançlar dilerim...
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

  4. #7828
     Alıntı Originally Posted by cevdetpaşa Yazıyı Oku
    Her betoncu kazanmıyor o paraları. İşini iyi yapanlar kazanıyor. Bir kısmı da zarar ediyor.

    Aynı şekilde işini iyi yapan sağlıkçılarda çoook iyi para kazanıyor. Hatta öyle sağlıkçılar varki kazançları eskilerin "fabrikatör" leri bile o miktarları rüyasında görür.

    İşini iyi yapan betoncunun kazancına sulanacağına, kendi meslektaşlarından iyi kazananların sahip olduğu bilgi ve beceriyi edinip sende o paraları kazan.
    Bu platform insanların birbirinin parasına sulandığı bir platform değil.Bu bir .Seviyenin bu kadar düşük olduğu bir tartışma içine çekilmek istemem ama o mesajla kastettiğim ve vurguladığım konu adam eğitimsiz dar kafalı ve vizyonsuz,adam para kazanıyor para cümlesi idi.Eğitimsizliğin dar kafalığın ve vizyonsuzluğun sadece para kazandığı için övülmemesi lazım.Eh tabi eğitimsiz dar kafalı ve vizyonsuz insanların o cümleyi sevmesi benim cümlelerimden rahatsız olmalarını da doğal karşılarım.Ne hayatımda ne de bu forumdaki mesajlarımda parayı öne almadım.Emlak konusundaki eleştirilerim memleket ekonomisi hakkındaki kaygılarım nedeniyledir.Bizim sektörde kimler ne kadar kazanır her sağlıkçı donanımlı olsa dahi çok iyi paralar kazanır mı bu forumun konusu değil.O konularda da sağlığın metalaşması para kazanma aracı olarak görülmesinde ki çekincelerimi yazmak isterim, ama bu forumla konunun alakası yok.
    Not bu cevabı cevdetpaşa cevap yazsın diye yazmadım.Onun düşünce yapısı da düzeyi de benim tartışma adabıma uymaz.Benim ne donanımda olduğumu ne kadar para kazandığımı bilmediği halde yazdığı saçmasapan eleştiriye yazacak cevabım çok da gerek yok.Bu forumda yazılanların genel fikirler olması lazım.Özele inersek kahvehanelerden farkı olmaz buranın.En azından kendi adıma seviyeyi düşürmemek taraftarıyım.

  5. #7829
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    her mesajda bir beylikduzu var sende
    gorende beylikduzunde escorta gidip tra cikinca baska seyler yasadin sanir.
    Bu kadar aci neden anlamadim?
    380 e aldigim evin 800 cikmasi senin basina gelseydi su an ne yapardin merak ediyorum.

    Zenginin mali zugurdun cenesi dememisler bosuna.
    Bu konuyu yillardir takip ediyorum.Bu yil balon kesin patlayacak diye diye yaslandiniz.Omur bitti halen derdiniz emlaga para yatirilmaz.Gidin metropol sehirlere bir bakin,m2 leri istanbul ile karsilastirin.Daha yolun neresindeyiz gorursunuz.

    Bugun sizin alacaginiz bir emlak sizin degil,torununuzun bile yasantisini etkileyecek.ozellikle istanbulda yasiyorsaniz.Ancak bu kadar ileri goruslu dusunecegini de sanmiyorum.
    Balon patladı mı bilmem ama keser döndü sapı birilerinin bir yerlerinde kaldı onu bilir onu söylerim. Beylikdüzü ! bak ne güzel demişsiniz ESCORT komşu için güzel lüküs ! mıntıka, memleket abazaları uzağa bile gitmezler sabah kalkıp yan komşuya geçip komşu fantezisi yaparlar. Geleciği görüp TORUNUNA bundan daha iyi istikbal bırakılılr mı !... İLERi GÖRÜŞLÜ ! kişi için çok güzel bir mıntıka kaçırmasın derim...

  6. Veli Göçer iyi betoncumudur mesela ?

    netçede adam paraya para demiyodu
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

  7. Tema İstanbul'un yeni etabı Tema İstanbul Bahçe satışta...3+1 daireye 1.3 milyon TL istediler...Terasımız var bahçemiz var falan deyip brüt m2 ler oldukça yüksek gösteriliyor..O yüzden birim m2 fiyatlarının düşük olduğunu iddia ediyorlar..

    Bu arada Tema İstanbul bölgesi için hala Tema Park ve Tema World gelecek diyorlar..Bu ikisinin 2015 yılında yapılmış olması gerekiyordu daha çivi çakılmamış..Bi dolu bahaneleri var..

    Ayrıca metro gelecek falan diyorlar ama onunla ilgili de hiçbir gelişme yok..En az 5-6 yıl daha metro falan mümkün değil..Belki de hiç gelmez bile..

    İstedikleri satışları yapamamışlar..Normalde Avrupa Konutları satışa çıktığı gün bütün inşaat maliyetini kasasına koyardı..Avrupa Konutları bile artık konut satmakta zorlanıyorsa diğer firmaların allah yardımcısı olsun..

  8. Elektrikli oto fiyatlarına yüzde 60 zam geliyor
    ÖTV zammının kabul edilmesiyle Türkiye'de elektrikli oto fiyatlarının yüzde 33-60 oranında artması bekleniyor.


    bunlardan adam olmaz başka bişey demiyorum. Dünya teşvik veriyor biz fosil yakıt tüketilsin paramız dışarı gitsin diye nerdeyse elektrikli oto alanı ıslak odunla dövücez.

Sayfa 979/1014 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •