Bu başlığı şu anda 22 kişi okumaktadır. (5 üye ve 17 ziyaretçi)
Bu başlığı şu anda 22 kişi okumaktadır. (5 üye ve 17 ziyaretçi)
20-25 civarında foruma ziyaretçi olarak giriş yaptım, her birini görev çubuğuna indirdim, tek kullanıcı olarak yani lP numarasını okuyor sanırım. Ziyaretçi sayısını artırmıyor. Her birini ayrı bir pc den girmek gerekiyor.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Bunlar mynet çetesi
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu da aklıma geliyor; Bizim yeşil gözün çalışan elemanları işten (fabrikadan) mola veya çıkışta her biri ayrı ayrı forumu girdiler, burayı takip ediyorlar, ne yazılmış diye sayfayı okuyorlar.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Biliyorum üstad bunlar çok dadandi eskiden
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, şimdi diyelim ki 2018 yılında şirket müthiş karlar açıklayamadı, sizce durum ne olur?
CEVAP:
-Ciro yükselmeye devam ederse ve hatta iyi cirolar elde edilirse, yüksek kar açıklamasa bile, bu yıl içerisinde hedef rakam (5 LİRA) görülebilir. Tabiiki normal şartlarda. (küresel, ulusal, bölgesel, yerel, mahalle, apartman, ev, oda ve bizde bir sıkıntı olmazsa inşallah)
Yer İmleri