Yarın bir kıpırdama olur diye umut ediyorum sizce arkadaşlar...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın bir kıpırdama olur diye umut ediyorum sizce arkadaşlar...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birleşme izahnamesini açıp okuyun bizahmet ....bu akkardan zararı zaten orada var elma ile armutu karıştırmayın tahmini açılış bilançosuda var....zaten sermaye azaltımının ne anlamda yapıldıgıda net bir şekilde yazıyor...105 milyon bürüt kar yazan bi şirketten bahsediyorzu nette 33 milyon sermayesi kadar kar yazmış nett...iyi okuyun bilançoları daha yeniden degerleme olacak arsalarla ilgili satış veya diger seçenekler masada hikaye var zten kar da var...mal kıymetli indi bindi yapılcak kagıt degil... biraz araştırın bi zahmet bilançonun güzelliğie bakın
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR
BOSSA AKARDAN BİRLEŞMESİNİN ÖZETİ= 4.07 X 75 MİLYON= 300 MİLYON EDER. BOSSANIN SAHİBİ AKARDAN DİYORKİ ;300 MİLYON TL HİSSEDEN VAZ GEÇİYORUM.....DOLAYSIYLA SİRKETİN ÖDENMİŞ SERMAYESİ 33 MİLYON OLUYOR....PEKİ NİYE BU KADAR VARLIKTAN VAZ GEÇİYOR. ÇÜNKÜ AKARDAN FAALİYETİ OLMAYAN GEÇMİŞ YILLAR ZARARI OLAN BİR ŞİRKETTİ... BOSSANIN AKTİFLERİ 310 MİLYON İDİ. 310MİLYON- 260MİLYON(AKARDANIN HİSSELERİNDEN VAZ GEÇMESİ KARŞILĞI OLARAK VERİLEN)=50 MİLYON TL.Yani yeni bossa şu şekilde oluyor. Ödenmiş sermaye:33milyon, aktif toplamı 50 milyon. bu aslında bence iyi oldu.Akardan kurtulduk. Tekstilden anlamıyorlardı.Bossanın Akardandan alacakları 200 milyonun üzerindeydi. bunları tahsil etmesinin imkanı zaten yoktu.Sonuç olarak;şirketin piyasa değeri ucuzladı...33x5.5=160milyon oldu..ama tavuk aynı tavuk hergün aynı şekilde yumurtluyor...Net satışlar:375 milyon, bürüt satış karı:106 milyon, Faaliyet karı:47 milyon olan üreten bir fabrika yerinde duruyor.Ayrıca araziler var.Şirketlerin aktif büyüklüğü önemli değil önemli olan faaliyet karıdır.Aslına bakarsınız sadece marka değeri 50 milyon eder.
BU ARADA ŞİRKETİN YÜREĞİR ZEYTİNLİK BÖLGESİNDE ARAZİNİN 2016 YILINDA TSKB DEĞERLEME RAPORUNA BAKTIM. KDV HARİÇ 56 MİLYON FİYAT BELİRLENMİŞ....BENCE ŞİRKET HEM UCUZ HEMDE POTANSİYELİ ÇOK YÜKSEK...BEN UZUN SÜRE BURDA OLACAĞIM. söylemlerim kendimi bağlar yatırım tavsiyesi değildir.Herkesin incelemesi ve aklı kendine.....
Ne yaparsanız yapın ne dolap çevirirseniz çevirin tek lot satmayacagım. Eliniz mahkum bu hisse kısa vadede uçacak.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunlar hep numara. Elimizde çok kiymetli bir hisse var. Sabreden ekmegini yer elbette
Numara numara birazan 6 liranın üstüne atacak
Yer İmleri