Sayfa 17/495 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 3959 madde; 129 - 136 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

Alıntı Originally Posted by Radyocu Yazıyı Oku
    Nasıl yani 54 lot işlemle tavan yapmışız...Bir haberde bize mi geliyor acep
    Fiyat tavan fiyat ama satışların hepsi karşılanmamış. İnşallah oda yarın olur

2. Bağbozumu,radyocu,aspirin .....!!!

2015 teki 3000 tlye giden hareketten bu arkadaşları tanıyorum.....!!!

Üçünüze de merhabalar kardeşlerim....!!!

Umarım bir piyango da bize vurar.....!!!

2018 yılında bi,r olayı vardı bu hissenin hatırladığım kadarıyla...Kaydileştirmek için son tarih mi neydi.....!!!

Bilan varsa yazarsa sevinirim arkadaşlar....!!!

3.  Alıntı Originally Posted by Radyocu Yazıyı Oku
    Ben, hisseleri aldığım 2015 den beri Yibitaş'ın sitesine girmemiştim...
    Yukarıdaki Anayasa mahkemesinin iptali ile ilgili yazıyı siteye koymuşlar
    Sn. Viking'e hatırlatması için teşekkür ederim..
    Mülkiyet hakları açısından doğrusu olmuş...

Eski kanuna göre mkk kaydedilmeyen hisseler YTM ye geçecek...
    Onlarda üç ay içinde satacaklardı..
    Bu satışın nasıl,kime, nerede yapılacağı hususunda bir açıklama yoktu..
    Ama borsada satılması durumunda fiyatların düşmesi açısından risk oluşturmaktaydı...
    En azından bu risk kalkmış oldu bence...
    Yeni durum da Mkk ya kaydedilmeyen senetler, borsada satılamayacak...
    Kaydileşmeyen senetlerin hacmi ne kadar olur onu süreç sonunda göreceğiz..
    Son gelişme sanki bir tık daha lehimize bir durum oluşmuş gibi..

Tamam ,buldum gibi.....Ama ayrıntı yazarsanız sevinirim arkadaşlar.....!!!!

4.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    İşin hakkaniyeti insanlar para ödemiş almış bencede iyi bir karar bizim içinde satış belirsizliği ortadan kalktı o da güzel.%3.16 h.o oranı ile nereye kadar nasıl gideceğiz;bu sermaye işi ne olacak hep bir bilinmezlik içindeyim.Bende 2015 gibi almıştım açıklanan bilançolarda kar rakkamları üç aşağı beş yukarı hep aynı demekki kapasite bu.Ek biyatırım yok ihtiyaç ta duyulmuyor eee arkadaş nasıl yükselecek bu hisse bu piyasada.Beklemeye devam.
    Yonga gibi bedelsiz yaparsa yükselecek demekki ...!!!

Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    Bağbozumu,radyocu,aspirin .....!!!

2015 teki 3000 tlye giden hareketten bu arkadaşları tanıyorum.....!!!

Üçünüze de merhabalar kardeşlerim....!!!

Umarım bir piyango da bize vurar.....!!!

2018 yılında bi,r olayı vardı bu hissenin hatırladığım kadarıyla...Kaydileştirmek için son tarih mi neydi.....!!!

Bilan varsa yazarsa sevinirim arkadaşlar....!!!
    Merhaba hoş geldin tatarramazan.

YBTAS HISSE SENETLERININ BORSA’DA SATILABILMESI İÇIN ÖNEMLİ
    AÇIKLAMA
    Ortaklarımızın hisse senedi hesaplarının bulunduğu aracı kurum / bankaya giderek yine bu aracı
    kurum ve bankadan temin edecekleri “Piyasa Öncesi İşlem Platformu Risk Bildirim Formunuâ€
    imzalayıp teslim etmeleri gerekmektedir.
    Bununla birlikte ortaklarımızın hisse senetlerini Borsa’da satabilmeleri için, kaydi olarak hesaplarına
    geçen “KH†(Kapalı Hamiline) veya KN (Kapalı Nama) ek tanımlı hisse senetlerinin “A†(Açık) ek
    tanımlı hale dönüştürülmesi gerekmektedir.
    “KH ve KN†ek tanımlı hisselerin “A†konuma getrirlmesi için Kurul Kayıt Ücreti tahsil edilmeyecek
    olup, ortaklarımızın hesaplarının bulunduğu aracı kurum / bankaya başvurarak hisse senetlerinin “Aâ€
    konumuna getirilmesini talep etmeleri için bu hususta yazılı bir talimat vermeleri ya da işlemi
    gerçekleştiren aracı kurum / bankanın bu hizmet için ürettiği dekontu imzalamaları gerekmektedir.
    Ortaklarımız; kaydileşmiş olan YBTAS hisselerinin ek tanımları bu iş adımıyla KH / KN’den “A†haline
    dönüştükten sonra, sözkonusu hisselerin saklamasını yaptığı için, hesabının olduğu aracı kurum /
    bankaya satış talimatı vermek suretiyle borsada satış işlemi gerçekleştirebileceklerdir.
    Şirketimiz Hisseleri 09.08.2012 tarihinden itibaren Borsa İstanbul’un Piyasa Öncesi
    İşlem Platformu’nda (PÖİP) işlem görmektedir.
    Anayasa Mahkemesi’nin iptal kararı öncesi, Sermaye Piyasası Kanunu 13. Maddesinin
    4.bendi “Kaydileştirilmesine karar verilen sermaye piyasası araçlarının Kurulca
    belirlenen esaslar çerçevesinde teslimi zorunludur. Teslim edilen sermaye piyasası
    araçları kendiliğinden hükümsüz hâle gelir. Teslim edilmeyen sermaye piyasası
    araçları ise kaydileştirilme kararından sonra borsada işlem göremez, aracı kurumlarca
    bu sermaye piyasası araçlarının alım satımına aracılık edilemez ve katılma belgelerinin
    geri alımı yapılamaz. Kayden izlenmeye başladığı tarihi izleyen yedinci yılın sonuna
    kadar teslim edilmeyen sermaye piyasası araçları YTM’ye intikal eder. Bunların
    üzerindeki sınırlı ayni haklar kendiliğinden sona ermiş sayılır. Bunlar YTM’nin hesabına
    geçmesinden itibaren üç ay içinde satılır.†Şeklindeydi.
    Anayasa Mahkemesi’nin 12.11.2015 tarihli ve 29530 sayılı Resmi Gazete’de
    yayımlanan 22.10.2015 tarihli ve E.2015/29, K.2015/95 sayılı kararıyla üçüncü
    cümlede yer alan "ve katılma belgelerinin geri alımı yapılamaz." ifadesi ile dördüncü,
    beşinci ve altıncı cümleleri ("Kayden izlenmeye başladığı tarihi izleyen yedinci yılın
    sonuna kadar teslim edilmeyen sermaye piyasası araçları YTM’ye intikal eder.
    Bunların üzerindeki sınırlı ayni haklar kendiliğinden sona ermiş sayılır. Bunlar YTM’nin
    hesabına geçmesinden itibaren üç ay içinde satılır.") Anayasa’nın 13 ve 35 nci
    maddelerine aykırılık teşkil ettiği gerekçesiyle iptal edilmiştir.
    Bu iptal işlemi ile kaydileşmeye ilişkin süre sınırlaması ortadan kalkmış olup,
    YTM’ye intikali de yapılmayacaktır. Ancak, sermaye piyasası araçlarını elinde
    bulunduran ortaklarımızın, alım satım işlemlerini borsada yapabilmesi için,
    kaydileştirme işlemlerini yapmasına ilişkin zorunlulukları devam etmektedir.

6. % 113 bin bedelsiz potansiyelimiz varmış......!!!!

Bu yılki karla herhalde % 120 bine yaklaşık bedelsiz potalsiyelimiz olacak gibi.....!!!!

7. Hoşbulduk kardeşim..3 yıl sonra tekrar buluştuk yibitaşta.....Yonganın hareketinden sonra yibitaşı evladiyelik olarak aldım...!!!

Bu lotları çöpe gitti diye aldım,yani yok sayacağım...Benim ortalama 2210 lara geliyor.....Daha da alacaktım ama bir anda 2556 yaptılar...Ben de bu fiyattan alım yapmaktan vazgeçtim....Yonganın gazı geçtikten sonra basarlar diye riski büyütmek istemedim...!!!

Hayırlısı bakalım....!!!

Kaydileştirme işi iptal olmuş demek ki.....Hayırlısı....!!!

Sayfa 17/495 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •