-

Originally Posted by
cmpemre
Ortak yumakli bloomberg de konuşmasında söylemişti kar olayını önceki gönderilerim de yazmıştım. Kaynak kendisi.
345 milyon temettü gelip dağıtmama konusunda herhangi bir fikrim yok
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben grafikten bahsettim....o geçmiş verileri gösteren grafiğe nereden ulaştın...
-
hektaş 75 milyon sermaye ile 49 milyon net kar açıkladı....hektaşın ürün ağı farklı gübretaş bence hektaşın ürün ağından kopya çekmeli üfürükten işlerle değil para eden işlerle uğraşmalı.....
-

Originally Posted by
zıpzıp
Gübre yi yoğun bir şekilde alıyorlar,bayağıdır izliyorum,kesinlikle topluyorlar...ytd
takastan da belli..
temmuzda 20 lerde olan yabancı takası bu yılbaşı 8 lerin altını gördü..
şimdilerde 11.lere gelerek alış ağırlıklı bir resim çiziyor..
son iki günde t+2 de..9.82 den 11.16.ya bir zıplama var sn.zıpzıp..
tşk.ler..
-
kocaeli fabrikada haraketlenme devam ediyor organik gübre üretimi hızlandı.(sahadan bilgi)
-

Originally Posted by
xxtrader
ben grafikten bahsettim....o geçmiş verileri gösteren grafiğe nereden ulaştın...
Bloomberg diyorum ya ortak.
-

Originally Posted by
cmpemre
Bloomberg diyorum ya ortak.

uzun bir aradan sonra kar yazılması , özellikle 80 milyon zarardan 32 milyon kara geçilmesi aslında 112 milyon kar yapılmış sayılır sadece gübretaş için bu önemli....
-

Originally Posted by
xxtrader
uzun bir aradan sonra kar yazılması , özellikle 80 milyon zarardan 32 milyon kara geçilmesi aslında 112 milyon kar yapılmış sayılır sadece gübretaş için bu önemli....
Ortak sen bari bunu yapma.......
Arkadaşın verdiği UFRS ye göre kar/zarar rakamı
Açıklanan 32 mio kar V.U.K. a göre...
Nasıl bununla onu kıyaslarsınız...!!!
-

Originally Posted by
İktisatçı
Ortak sen bari bunu yapma.......
Arkadaşın verdiği UFRS ye göre kar/zarar rakamı
Açıklanan 32 mio kar V.U.K. a göre...
Nasıl bununla onu kıyaslarsınız...!!!
bende gübretaşa ait kar rakamı yok takip ettiğim konsolide var....o yüzden söyledim ortağa o rakamlara nasıl ulaştın diye sordum....o da bloomberg de dedi...tablo halinde yazılmış kim ne kar elde etti diye...2016 tutuyor o tabloda....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri