Sayfa 30/2490 İlkİlk ... 20282930313240801305301030 ... SonSon
Arama sonucu : 19917 madde; 233 - 240 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1. [IMG][/IMG]

Dünkü düşüşün fibo düzeltme seviyelerinden en çok önemsediğim yüzde 61,8 ne denk gelen

142,250 seviyesini takip ediyorum...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2. Az sonra YouTube da canlı yayın yapacağım arkadaşlar takip etmek isteyen olur ise link verebilirim

3.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Az sonra YouTube da canlı yayın yapacağım arkadaşlar takip etmek isteyen olur ise link verebilirim
    Ben isterimde benim bilgisayarın ses problemi var bir işe yaramaz sanırım

4.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Dünkü düşüşün fibo düzeltme seviyelerinden en çok önemsediğim yüzde 61,8 ne denk gelen

142,250 seviyesini takip ediyorum...
    142200-145.200 aralığı benim açımdan da çok önemli...142.500 üzerinde kalınırsa, kısa vadeli shortlarımı kapatırım (dün kapanışta kapattığım kısa vadeli shortları, 142 binlerden kademeli olarak tekrar açtım). orta vadeli shortlar içinse, u-100 116 bin stop seviyem.

5.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Az sonra YouTube da canlı yayın yapacağım arkadaşlar takip etmek isteyen olur ise link verebilirim
    Siz link veriniz takip etmek isteyen takip eder... öğrenilecek birseyler mutlaka vardır...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Ben isterimde benim bilgisayarın ses problemi var bir işe yaramaz sanırım
    https://www.youtube.com/watch?v=tw8j2f5qf6g

7.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    Siz link veriniz takip etmek isteyen takip eder... öğrenilecek birseyler mutlaka vardır...
    Haklısınız giriyorum şimdi. Bol şans

8.  Alıntı Originally Posted by tiyatro Yazıyı Oku
    Dün bankalarda bariz bir satış baskısı oluştu, GARAN akşam incelediğimizde CİTİ menkulun baskısında kalmış, diğer bankalarda aynı şekilde ISCTR ve THYAO tarafında malum şahsiyetin rezil işlemleri devam ediyor. Ben şikayet ettim bir zahmet sizde şikayet edin zira bu adamın varlığı analiz yapmayı gereksiz hale getirmektedir. Bugün açılışla birlikte olası geri çekilmede pozisyondan çıkacağım ve biraz kenarda duracağım düşüşleri alım yapmak için değerlendirip, bu vade sonuna kadar long trade edeceğim tabii seviyeler önemli. Diğer vade ise esas hareket başlayacak kanaatindeyim.

Saygılarımla tiyatro.
    Dünden doğal olarak uzunda yakalandık 141400 ortalama maliyetli uzun pozisyonların yarısını 142500 den kapattım. Kalan yarısını ise bekletmeyi planlıyorum, olası haber v.s. olursa yine mazotumuz olması lazım.

Endeks doğal olarak haber saçmalığının içinde parçalandı, bu işin kaz***** yok tabii ki, yeni yeni haberler gelmeye devam edecektir. Dolayısıyla long trade ederken de hep yarım gitmekte fayda var.

Saygılarımla tiyatro.

Sayfa 30/2490 İlkİlk ... 20282930313240801305301030 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •