Bunun daha zamanı olabilir.
En iyisi şey yapmak lazım.
Kağıdı taşımıcaksın. Alarm kuracaksın yukarıya o fiyata geldimi dalacaksın yükseliş trendinin ilk gününden almış olursun.
Belki burada 2 ay yataya bağlıcak bilemeyiz. Teknik analizler nokta bir yer belirleyip dalmak lazım.
Mesela bugün golts gibi. adamlar mal taşımıyor. alarm kuruyosun 78 geçildimi ötüyor hemen dalıyor hooop yüzde 10 devre kesici. oysaki 2 aydır kağıt 76-79 arası geziyor. Mal taşıyanlar endeksteki diğer kağıtların yükselişini kaçıyor. Bu finansbankta böyle işte.
Ama sizin grafiğinizdeki o resim 3-5 aya gerçekleşir bence.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
bu kağıt mevsimsel kağıt.
uzun vadeli grafiğine bakacak olursanız.
rally si hep mart ayında başlamış.
6-7 yıldır hep mart. Ben mayısta sat git e kadar bir projeksiyon çizdim.
1.5 ay vade al çık. Belki trend daha devam eder bilemem. ilk çeyrek hep süper gelen bir kar var.
Ben demiyorum grafik öyle diyor. :D
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Karsn!!!!
Buralardanda bedelli verirse yuh olsun[emoji23][emoji23]
Macd fiyat taşı beni formasyonu alttaki siyah destek mutlak stop, artan hacim birşeylerin habercisi, bunun takasları nasıl acaba hiçte bakmam ya
Eğitim çalışmasıdır lutfen ciddiye almayın
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konya da goltaş ı izler mi acaba?
Belki faydası olur
send by selectra
ekgyo!!!!!
Net para girişi olan listesinde en başta gördüm, palada salakti elini belli edicek resmen cep to cep!!!! Tek şartla yanılabilirim yeşil ustune atarsa yoksa Macd kırmızı desteği zorlar!!!
Beyin fırtınası yapıyoruz eğitim amaçlıdır
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri