Sayfa 381/651 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. 1 yılı aşkın süredir şirket battı batacak yönünde haberler ve forumlarda yazışmalar yapıldı. Bu zaman içerisinde ise şirket küçüldükçe küçüldü, borçları arttı ( Ben şirketin içini boşalttılar diye düşünüyorum bu aile soysuz ve hain bir aile ) ve şirket iflasın eşiğine geldi. Hisselerin ky olduğu çoğunluklu fikir ( fakat ben böyle düşünmüyorum çünkü ky olan hisseler organize hareket edemez diye düşünüyorum) bu adi şirket sahipleri asıl darbeyi tedarikçilere ve çalışanlara yaptı. Bazen forumlarda yazılıyor benden 1 gider onlardan 10 gider diye işte o 10 gidenler tedarikçiler ve şirket çalışanları. Bu soysuzlar ortak bulamadık diyorlar ama ortak alacaklar ama ne şart koştuklarını söylemiyorlar. Hırsız bir aile ile kim ortak olmak ister ki.

2.  Alıntı Originally Posted by Perse Yazıyı Oku
    1 yılı aşkın süredir şirket battı batacak yönünde haberler ve forumlarda yazışmalar yapıldı. Bu zaman içerisinde ise şirket küçüldükçe küçüldü, borçları arttı ( Ben şirketin içini boşalttılar diye düşünüyorum bu aile soysuz ve hain bir aile ) ve şirket iflasın eşiğine geldi. Hisselerin ky olduğu çoğunluklu fikir ( fakat ben böyle düşünmüyorum çünkü ky olan hisseler organize hareket edemez diye düşünüyorum) bu adi şirket sahipleri asıl darbeyi tedarikçilere ve çalışanlara yaptı. Bazen forumlarda yazılıyor benden 1 gider onlardan 10 gider diye işte o 10 gidenler tedarikçiler ve şirket çalışanları. Bu soysuzlar ortak bulamadık diyorlar ama ortak alacaklar ama ne şart koştuklarını söylemiyorlar. Hırsız bir aile ile kim ortak olmak ister ki.
    👏👏👏👏👏👏👏👏Teşekkürler daha iyi anlatılamazdı.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Psikolojimizi bozdular .Sağlığımızdan olduk.Hala oyun peşindelerse Allah a havale ediyorum.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Eşleşmeler 26.27 arasında değişiyor

5. Bu fiyatlardan kim satıyor bilmiyorum ama biz ky lar satmamak ta fayda var diye düşünüyorum zaten paramız pul oldu bu fiyatlardan bence ne satın nede ortalama düşürmek için alin ikisindede uzak durmak gerekir sabırla beklemekte fayda var koca bir şirketi bu hale dusurupte paramızı pul edenleri allah hakettiği cezayı mihakkak verecektir

6. yanlışlık pardon

7. Tabana vermiyor neden acaba

Sayfa 381/651 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •