Sayfa 36/68 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon
Arama sonucu : 542 madde; 281 - 288 arası.

Konu: MMCAS - MMAC Sanayi ve Ticaret Yatırımlar AŞ

1. Tkfen***************** 184.460.597 - * -64.261.000 - TL*******************************
    Thyao************** -978.445.730 - 682.707.427 - TL
    İki örnek kardan zarara zarardanda kara geçen..

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 5 lotla % 5 iyice saçmaladı...

ytd

3. Yıl sonu bilanço geldikten sonra SPK bürüt ve internet yasağını kaldıracak dahada ilerisi göz altından çıkaracak mart ayı çok şeye gebe. SPK ya iki satır yazın neden hala burda duruyor bu hisse diye. Alacağınız cevap çok komik kervan ile olan bağından dolayı kervan ile ilişiği sadece alacağı olan 6 milyon ve selimin elindeki imtiyazlı hisseler. Ama selimin kervanda bağı kalmadı.
    Şimdi bu aklı başında SPK ilerde aleyhine açılacak davaları sizce göze ala bilirmi. Mart ayı çok şeye gebe. Seyredip gorelim.

4.  Alıntı Originally Posted by babasalih Yazıyı Oku
    Yıl sonu bilanço geldikten sonra SPK bürüt ve internet yasağını kaldıracak dahada ilerisi göz altından çıkaracak mart ayı çok şeye gebe. SPK ya iki satır yazın neden hala burda duruyor bu hisse diye. Alacağınız cevap çok komik kervan ile olan bağından dolayı kervan ile ilişiği sadece alacağı olan 6 milyon ve selimin elindeki imtiyazlı hisseler. Ama selimin kervanda bağı kalmadı.
    Şimdi bu aklı başında SPK ilerde aleyhine açılacak davaları sizce göze ala bilirmi. Mart ayı çok şeye gebe. Seyredip gorelim.
    Kervan bilançolarını onaylayacak bağımsız denetçi kuruluş bulamıyor. Kottan bile çıkarılabilir. Bu durumda mmcas'ta mı kottan çıkarılacak. Şu alacak neden alınmıyor, alınamıyor, icraya verilmiyor anlamak mümkün değil, icraya verse hisselerine el koysa yeterdi zaten. Önümüze umutla ve bir o kadarda korkuyla bakıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Ljubavac Yazıyı Oku
    Kervan bilançolarını onaylayacak bağımsız denetçi kuruluş bulamıyor. Kottan bile çıkarılabilir. Bu durumda mmcas'ta mı kottan çıkarılacak. Şu alacak neden alınmıyor, alınamıyor, icraya verilmiyor anlamak mümkün değil, icraya verse hisselerine el koysa yeterdi zaten. Önümüze umutla ve bir o kadarda korkuyla bakıyorum.

Kervan şartlı onay alacak gibi duruyor ve bu yavaş yavaş zeyno ile birebir teması olan birkaç şahıs tarafindan dillendiriliyor. Spk yaptığı işlerin mahkemede tersine döndüğünün farkında ve en kısa zaman bu işten oda sıyrılmak istiyor. SPK yediği hurmalar başına çok dert olacak bu gün gene bir skandala imza attı egcyo fiyaskosu artık bir çıkış yolu bulmak zorunda bu mart ayı çok şeye gebe demiştim gene diyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by babasalih Yazıyı Oku
    Kervan şartlı onay alacak gibi duruyor ve bu yavaş yavaş zeyno ile birebir teması olan birkaç şahıs tarafindan dillendiriliyor. Spk yaptığı işlerin mahkemede tersine döndüğünün farkında ve en kısa zaman bu işten oda sıyrılmak istiyor. SPK yediği hurmalar başına çok dert olacak bu gün gene bir skandala imza attı egcyo fiyaskosu artık bir çıkış yolu bulmak zorunda bu mart ayı çok şeye gebe demiştim gene diyorum.
    Hocam bizde riskleri göze alarak yüksek getiri için umutla bekliyoruz. MMCASta mide bulandıran olaylar;
    - iş ilişkilerinin sonucu 7-8 ay sürüyor,
    - kervandan alacak için işlem yapılmıyor,
    - spk ya yip'dan ve bürüt takastan çıkış için müracaat yapılmıyor.
    Kervandaki entrika hiçbir yerde yok, filmlerde bile. Martta bilanço gelsin bakalım. Konsolide de 1üzerine çıkarsa kar iyi olur. Vergi dairesinde gösterilen zararın burada verilmesi bile ayrı bir entrika.

7. Yesil gözaltindan cikiyor d grubundan b ye geçiyor.Darisi bizim başımıza.

Ytd

8. Bu kadar baskının altından bakalım ne çıkacak

Ytd

Sayfa 36/68 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •