Sayfa 240/931 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. ben hisseyi 1,04 den aldım. Baya yükselir diye umut ettim ama. Anlam veremedim. Aksine düştü. Temettü ye kadar elimizde tutacağız artık. Net temettü miktarı 0,187 kuruş mu ?

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bakın her şey ne kadar göreceli.Borsanın zorluğu burda.Bugün başka türlü düşünüyor sayın bosch.Yarın bir daha olay değişir gibi.
    Sn.Hakem borsa bu bi gün bi güne uysaydi.Ben bugünden değil dünden satmistim.
    Ama kestiremedik.
    Bu hisse yakın zamanda daha öncede 1,01 gördü.Ama elimiz sat tuşuna gitmedi.1,05 te de gitmiyor.
    Evet 1,00 satarım demiştim ama ne hikmetse hektasta yaptığım hataya düşmekten korkuyorum.
    Halen temettu öncesi veya sonrası satarmiyim naftalinleyip dolabami kaldırırım emin değilim, izliyoruz.
    Tekrar ediyorum, Inan ki bir gün bir güne uymuyor.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Aynen sayın bosch.Dün hepimiz burdaydık.O kadar zamandır kağıdı bilen kafa patlatan insanlarız.Yıllardır taşıyanlar var.18.7 kuruş temettü açıkladı.Saat 4 gibi temettü belli oldu 2 saat fırsat verdi.Kimse ya bu yarın gider, kesin alalım bu rakamdan diyip lotunu artırmadı.Kağıtda dün alım yoktu .Yani borsada para koymak ortaya zor iş.O parayı çekmek daha da zor.

Mesela grafiğe baksan kağıt . 0.87 ve 1.02 bant aralığında gidiyor geliyor.Grafiği bilen inanan bir borsacı 1.04 1.05 den satıp alttan yerine koymalı di mi.1.10 1.20 beklememeli .Ama işte ya giderse düşüncesi ya treni kaçırırım düşüncesi aklın emrettiğini adama yaptırmaz.Hoş burası kumar masası bazı kağıtlarda satarsın uçar gider o da doğru tabi.

5. Türkçenin doğru kullanımında Tavuk yumurtadan çıkar.Yumurta tavuktan çıkmaz
    Tavuk yumurtlar.
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

6.  Alıntı Originally Posted by yusufdasli Yazıyı Oku
    ben hisseyi 1,04 den aldım. Baya yükselir diye umut ettim ama. Anlam veremedim. Aksine düştü. Temettü ye kadar elimizde tutacağız artık. Net temettü miktarı 0,187 kuruş mu ?
    Sayın Yusufdaslı ISYAT almak için en uygun olmayan günde almışsınız.Tepkı yıllar önce benim 1.50 den aldığım gibi ancak sabırla beklemesini bilirseniz zararınızı çıkarabilirsiniz.Yok ben borsacıyım bekleyemem trede ederim derseniz zararına satmak durumundasınız en azından temettüye kadar fırsat kollayabilirsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Mesela grafiğe baksan kağıt . 0.87 ve 1.02 bant aralığında gidiyor geliyor.Grafiği bilen inanan bir borsacı 1.04 1.05 den satıp alttan yerine koymalı di mi.1.10 1.20 beklememeli .Ama işte ya giderse düşüncesi ya treni kaçırırım düşüncesi aklın emrettiğini adama yaptırmaz.Hoş burası kumar masası bazı kağıtlarda satarsın uçar gider o da doğru tabi.
    grafikçi ana trendin yukarı doğru kırıldığı görmektedir merak etmeyin hakem beyim ) hani bir grafik çizmiştim investing comda işte orda ana trend 1,02-1,03 idi bugün o ana trendi yukarı kırdı ,önemli olan şimdi bunu teyid etmesi gerekiyor ,onasıl olucak dediğinizi duyar gibiyim ,hemen yanıtlayayım kağıt aşağı yöneldiğinde ana trendin alt çizgisinide yukarı kaldırmış olması gerekmektedir yani şuanki konumundan daha yukarda bir destekle karşımıza çıkarsa ana trendin alt ve üst çizgisini paralel olarak yukarı kaldırmış olacak . grafikçi bunu teyid ettikten sonra 2ci tepkiyi bekler satıp satmamak için .uyan türkiyem

8. Kalvin üstadım,
    Bu kadar biliyosun madem çok güzel de,
    Derinliği bol olan şirket bulsan ya kendine. 1 kuruş yukardan satabilmek için fıtık olursun. Napacan İşyat'ı sen al sat yapıyorsan madem? Haksız mıyım? Günde %3 marjı olan kağıtlar var. Bilemedim yani.

Sayfa 240/931 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •