Sayfa 388/651 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Eyikob haberleri oku biraz hangi alanlar iflas süreci başladı alan olmaz gayri

2. Bu haberden sonra neden alıyorlar acaba...
    Yoksa uyanık birimi var...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Eyikob haberleri oku biraz hangi alanlar iflas süreci başladı alan olmaz gayri
    Ama eşleşmede işlem artı satanları karşılıyor...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    Bu haberden sonra neden alıyorlar acaba...
    Yoksa uyanık birimi var...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Haber daha yeni 26-27 den kim alacak ne kadar alacak sanki 30-40 milyon lot işlem oluyor gibi konuşuyorsun şirketin iflası istenmiş kapanista bakalım kim alacak

5. 90' lı yıllarda sattıkları bozuk walkmen için , kızımı 20 defa ayaklarına çağırıp, daha sonra "kutusunu da getir" deyip.

Kutuyu da bulup götürdüğümüzde ise "bu kutu hırpalanmış" bahanesi ile değişimi ve tamiri yapmayarak, o yaştaki çocuktan aldıkları,

beddua nın neticesini gördüğümüzü sanıyorum.

Tesellim, bu dünyada yapılanın bu dünyada karşılığını bulması..

6. Arkadaşlar kendi kararınızı kendiniz verin burda hissesi olmayanlar dolu boş konuşuyor iflas riskini göze almayan zaten burda olmaz ben bu kadar zararla çıkamıyorum hisseden bekleyip göreceğiz o art niyetli boş yazanlarıda Allah bildiği gibi yapsın

7.  Alıntı Originally Posted by Safirim Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kendi kararınızı kendiniz verin burda hissesi olmayanlar dolu boş konuşuyor iflas riskini göze almayan zaten burda olmaz ben bu kadar zararla çıkamıyorum hisseden bekleyip göreceğiz o art niyetli boş yazanlarıda Allah bildiği gibi yapsın
    [emoji122] [emoji106]
     Alıntı Originally Posted by Perse Yazıyı Oku
    Hoş olmayan bir haber Dinçer gökçe diye bir şahıs. Şirketten alacağını tahsil edemeyen Mordahay Namet isimli bir kişi parasını tahsil edemeyince şirket iflas etsin diye dava açmış... Bunu haber yapıyor ve ne hikmetse hemen dinçer gökçe denen şahısa haber veriyor bunu yayıla ama dinçer gökçe bu haber karşılığı ne kadar para aldı bilmiyorum...yazmamış sanki şirket kendi iflas istemiş. Parasını tahsil edemeyen kişi şirketin iflası için talepte bulunmuş mahkemeye aramızda hukukcu varsa bize bunu açıklayabilir mi? Milyonlarca alacağı olan bankalar, tedarikçiler anlaşmaya gitmişken bu nereden çıktı.....

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Safirim Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kendi kararınızı kendiniz verin burda hissesi olmayanlar dolu boş konuşuyor iflas riskini göze almayan zaten burda olmaz ben bu kadar zararla çıkamıyorum hisseden bekleyip göreceğiz o art niyetli boş yazanlarıda Allah bildiği gibi yapsın
    [emoji106]Amin

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 388/651 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •