Sayfa 259/571 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. sayın forum üyeleri iyi akşamlar.bir selam vereyim dedim.iyi bir haftasonu geçirmenizi temenni ediyorum.sağlıkla,sağlıcakla kalın
    not:hacim macim cicim bicim...kokular geliyor yine.öyle bi şerefli ki hani bu kadar da değildir diyordum 2 hafta önce ama valla bu az bi şerefli değil öle böle değil pek şerefli
    yatırım tavsiyesi filan değildir.

2. çarşamba halk ile 14,50 den kim 50 bin lot alsıysa bugün hepsini verdi iki gün dayandı ancak. deniz yeterince mal toplayana kadar yataya bağlar.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by harun.harun Yazıyı Oku
    çarşamba halk ile 14,50 den kim 50 bin lot alsıysa bugün hepsini verdi iki gün dayandı ancak. deniz yeterince mal toplayana kadar yataya bağlar.
    Top çeviriyorlar , herkesin maliyeti bu fiyatın üstünde , mecbur gidecek , kör sağırı oynuyorlar

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. bir aylık takas verilerine bakıldığında hissede ne kadar çok ky olduğu gün gibi ortada. hepimiz aldanarak aldık maalesef. hissede ciddi alıcı problemi var, kimse cesaret edip maliyet bile düşüremiyor ve hiç almamış olan bakıp geçiyor. Hissenin yükselmesi için üç yol var,
    1- temettü beklentisiyle ciddi bir alıcının hisseyi alıp götürmesi( bunun için deniz yatırımı devirmesi gerekecek ne zaman birileri almak istese deniz satıyor. fakat denizin yüksek maliyetli hissesi çok yani düşük maliyetle baskılayacağı max 200-300 bin lotu var.
    2- deniz yatırımda alttan kim topluyorsa yeterince tıpladıktan sonra uçuracak ( bunun için de 2-3 ay zaman geçer)
    3- şirketin güven tazelemesi için geri alım yapması. (borsada örneği çok)

bakalım zaman neleri gösterecek bize...

6. 31/12/2016 kar : 20 mio tl.
    31/12/2017 kar : 33.7 mio tl.
    Kar ne olmuş ?
    1 yılda %70 artmış...
    Kar demek temettü geliri demek...
    Adam 20 tl den almış ona göre bu kağıt tabi kötü...
    14.50 den alan için ise süper bir kağıt...
    Ytd.

7. herkese gunaydın arkadaslar , burda benı hatırlayana var mı ? 18.80 lerdeyken dikkat edin diye uyarıda bulunmustum ve bırsuru kufurler yemıstık ...yıne gelicem demiştim ...evet bana kufur eden o arkadaslar neredeler ,buradalar mı acaba )))

8.  Alıntı Originally Posted by Trader07 Yazıyı Oku
    herkese gunaydın arkadaslar , burda benı hatırlayana var mı ? 18.80 lerdeyken dikkat edin diye uyarıda bulunmustum ve bırsuru kufurler yemıstık ...yıne gelicem demiştim ...evet bana kufur eden o arkadaslar neredeler ,buradalar mı acaba )))
    Ya şimdi ne olacak :-)

Sayfa 259/571 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •