Sayfa 567/964 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. 1 TL den sattığına göre hissenin buralarda ne işi var. bence 1 üstünü yakın zamanda görür.
    alan kişi enayimi 035 olan hisseyi 1 den alsın. var bi şeyler bence...
    İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
    Edvin Lefevre

2. aferin bak böyle olun ticareti öğreneceksiniz) bu kadar faizi boşuboşuna yediniz uyanık gecinen e n yiler ver elindeki hisseleri gec nakite ver holdinge borc holding borcunu ödesin sende sonra holdingten verdiklerini sermaye artırımı yolu ile al bu kadar kıvranmıya öpülmeye değmiyecek elleri öpmeye değer mi?) dur balım zeyno bu parayı holdinge borcmu verecek ..y.t.d hep almaya calışmayın yeri geldiğinde vermeyi de bilin..y.t.d

3.  Alıntı Originally Posted by simsar Yazıyı Oku
    1 TL den sattığına göre hissenin buralarda ne işi var. bence 1 üstünü yakın zamanda görür.
    alan kişi enayimi 035 olan hisseyi 1 den alsın. var bi şeyler bence...
    Sorunun cevabı içinde saklı zaten. Alan kişi enayi mi yoksa ilişkili birisi mi? Sonuçta borsa dışındaki bir işlem ve sadece beyana bağlı. Bu yüzden borsadaki hisse fiyatında aşırı bir etki beklememek gerekir.

4.  Alıntı Originally Posted by turgay0651 Yazıyı Oku
    Miktarından kime olduğundan ziyade kactan anlaştığı önemli direkt su anki işlem fiyatını etkiler 1den aşağı da vermez diye dusunuyorum
    Beklediğim gibi çıktı artık 60larda beklese biraz fena olmaz belki dikkat çeker yatırımcılar gelir tahta canlanir

5.  Alıntı Originally Posted by ixsir4 Yazıyı Oku
    aferin bak böyle olun ticareti öğreneceksiniz) bu kadar faizi boşuboşuna yediniz uyanık gecinen e n yiler ver elindeki hisseleri gec nakite ver holdinge borc holding borcunu ödesin sende sonra holdingten verdiklerini sermaye artırımı yolu ile al bu kadar kıvranmıya öpülmeye değmiyecek elleri öpmeye değer mi?) dur balım zeyno bu parayı holdinge borcmu verecek ..y.t.d hep almaya calışmayın yeri geldiğinde vermeyi de bilin..y.t.d
    Tabiki aferin Zeyneple Selimin farklı olduğunu bir türlü anlatamadık. Senin için demiyorumda yok baba ile selim işin başındalarmışda bilmem ne. değil kardeşim değil. artık selim kapıdan giremiyor. daha fazla yazmama gerek yokta . bu kadar bilinsin yeter. Daha ne güzel günler göreceksiniz göreceğiz. Zeynep baştan beri başta olaydı senin tezinde gerçekleşirdi ANKARA fiyatı

Alıntı Originally Posted by ab06ss Yazıyı Oku
    tabiki aferin zeyneple selimin farklı olduğunu bir türlü anlatamadık. Senin için demiyorumda yok baba ile selim işin başındalarmışda bilmem ne. Değil kardeşim değil. Artık selim kapıdan giremiyor. Daha fazla yazmama gerek yokta . Bu kadar bilinsin yeter. Daha ne güzel günler göreceksiniz göreceğiz. Zeynep baştan beri başta olaydı senin tezinde gerçekleşirdi ankara fiyatı
    bu fiyatın sanalmı gerçekmi olduğunu teyit etmek mümkün olmadığı için fazla iyimser olmamaj gerekir.

7.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Tabiki aferin Zeyneple Selimin farklı olduğunu bir türlü anlatamadık. Senin için demiyorumda yok baba ile selim işin başındalarmışda bilmem ne. değil kardeşim değil. artık selim kapıdan giremiyor. daha fazla yazmama gerek yokta . bu kadar bilinsin yeter. Daha ne güzel günler göreceksiniz göreceğiz. Zeynep baştan beri başta olaydı senin tezinde gerçekleşirdi ANKARA fiyatı
    ben suana kadar bir farklılık göremedim farklı ise zeynep ablan bu satıştan elde ettiği kaynağı holdingin borc yapılandırmasında kullanacağın diye bir kap haberi yapı versin ki bizde farklı olduğunu anlıyalım olma mı gardaş) kuru kuruya farklı farklı demekle farklı olunmuyo gardaş bizde görüp farklılığı hissedelim gardaş.. y.t.d

8.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    bu fiyatın sanalmı gerçekmi olduğunu teyit etmek mümkün olmadığı için fazla iyimser olmamaj gerekir.
    Üstadım sanal veya gerçek olmasından daha önemli olan film daha başlamadı bunlar fragman bile değil. daha şu bir sonraki bilanço bir gelsin bakalım Marttakini kast etmiyorum. Sonrakini diyorum ama işler yolunda bu böyle biline.

Sayfa 567/964 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •